Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél egy nagyobb összege...

Ha nyernél egy nagyobb összeget adnál belőle a családodnak?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 100-150 millió forintot.

Úgyhogy családos vagy. Van 2 gyereked, lakáshiteles 2 szobás lakásod, és egy kb 1,5 milliós régebbi autód.

A bevételetek havonta kb 700e Ft.

A rokonaidnak (szülők, testvér) adnál pénzt?

okt. 30. 13:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
83%

40# Nem mindenki van ugyanabban az élethelyzetben és a válaszok erősen ettől függnek, szerintem ez egyértelmű. Attól, hogy valaki MOST nem adna, az nem azt jelenti, hogy okádék családja van.

Nekem pl. éppen nincs az életben elinduló gyerekem, akit támogatnom kéne, a szüleim rendben vannak egy korszerű házban, két éves autóval, évi legalább két nyaralással. A tesóm szintén. Anyósom szintén. Kinek adjunk, akinek bármit is dobna az életszínvonalán pár millió? Eltesszük a gyerekeinknek. Ahogy anyukád is gondolta anno. Most még nem tudom mit kezdene a 2 éves gyerekem 30 millióval, de remélném, hogy egyszer majd megköszöni. Ha meg beüt valakinél a krach (szülőknél, tesónál), megtaláljuk a módját, hogy segítsünk. Szóval felesleges sarkítani.

nov. 3. 00:03
 42/43 anonim ***** válasza:
24%
#41: Leírtad a lényeget, éppen ezért szánalmas, hogy a hasznosság kifejezetten az összeg csökkenésével arányos, de hát mindegy, azóta is így lettek pontozva a valászok...
nov. 3. 07:32
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy nem túl sok pénz örülnék ha kijönne belőle álmaim háza:)
nov. 4. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!