Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél egy nagyobb összege...

Ha nyernél egy nagyobb összeget adnál belőle a családodnak?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 100-150 millió forintot.

Úgyhogy családos vagy. Van 2 gyereked, lakáshiteles 2 szobás lakásod, és egy kb 1,5 milliós régebbi autód.

A bevételetek havonta kb 700e Ft.

A rokonaidnak (szülők, testvér) adnál pénzt?

okt. 30. 13:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak a gyerekemnek adnék, neki vennék lakást. Másnak nem adnék.
okt. 30. 15:11
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Szüleim sokkal jobb anyagi helyzetben vannak mint én, nekik van egy nagy hitelmentes ház, több autó, évi több külföldi út, minden.

Nekem a felsoroltak közül egyik sincs, közel se. :D

De nem is hiszem hogy elfogadnák. (Más családtagom, tesóm meg nincs.)

okt. 30. 15:16
 23/43 anonim ***** válasza:
88%

Ez relative kis összeg manapság. Ha közeli családtag rá lenne szorulva neki adnék.

Szerencsére nem ez a helyzet, de valami komolyabb dolgot azért kapnának utazásra befizetés, ilyesmi.

Ha én nyertem volna a 6 milliárdot, ott azért még az unokatestvéreim is kapnának vmi kis lakásra valót.

okt. 30. 15:27
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
A családom az, akivel együtt élek (házastárs, itthon lakó gyerekek), ők természetesen részesülnének belőle. Elköltözött gyereket esetleg támogatnék (pl. első lakás megvásárlásába beszállnék egy összeggel), szülőket csak akkor, ha tényleg szükséges őket kisegíteni, de senki mást, oldalági rokonokat semmiképp sem. Azt viszont senkinek nem mondanám el, hogy nyertem és hogy mennyit.
okt. 30. 15:32
 25/43 anonim ***** válasza:
83%
Adnék. Szülőknek 10-et, tesóknak 5-5öt.
okt. 30. 16:33
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnák sem az anyámmal sem a húgommal nem tartom a kapcsolatot.

Meg anyám amúgy is mindig olyan volt hogy a pénzt nézte mindenkinél. Még az ösztöndíjamat is elvette az utolsó forintig.

okt. 30. 16:35
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak és a 2 legjobb barátomnak adnék, másnak el sem mondanám, hogy lett pénzem
okt. 30. 16:56
 28/43 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Rendezném a hitelt, vennék egy kicsit jobb kocsit és max egy lakást, amit kiadnék.

Én albérletben élek, van egy régi Honda kombim (sose cserélném le) meg egy 2 éves motorom és egy régi Ikarus buszom.

1 lányom és egy kutyám.

Anyámnak és papámnak, nagybátyámnak megvan mindene...a többiek nem érdekelnek. Nyilván akiket szeretek legyen az a 3 barátom ha úgy állna adnék valamennyit.

Nekem az átlag bevételem 1 millió kb, van amikor több mert kiadom a buszt.

Telkem van, oda amúgy is tervezek egy mobilházat.

Utaznék belőle, lányomnak raknék félre (így is a gyerektartás és családi neki megy) és vennék egy lakást, amit kiadnék addig amíg lányomnak szüksége nem lesz rá.

okt. 30. 17:17
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
100-150 millió Forint nem nagy összeg, ebből kb. venné egy normális lakást/házat meg egy autót ami marad az pedig menne takarékba.
okt. 30. 18:39
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak Anyámnak.
okt. 30. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!