Ha nyernél egy nagyobb összeget adnál belőle a családodnak?
Mondjuk egy 100-150 millió forintot.
Úgyhogy családos vagy. Van 2 gyereked, lakáshiteles 2 szobás lakásod, és egy kb 1,5 milliós régebbi autód.
A bevételetek havonta kb 700e Ft.
A rokonaidnak (szülők, testvér) adnál pénzt?
Nem hiszem. Szüleim sokkal jobb anyagi helyzetben vannak mint én, nekik van egy nagy hitelmentes ház, több autó, évi több külföldi út, minden.
Nekem a felsoroltak közül egyik sincs, közel se. :D
De nem is hiszem hogy elfogadnák. (Más családtagom, tesóm meg nincs.)
Ez relative kis összeg manapság. Ha közeli családtag rá lenne szorulva neki adnék.
Szerencsére nem ez a helyzet, de valami komolyabb dolgot azért kapnának utazásra befizetés, ilyesmi.
Ha én nyertem volna a 6 milliárdot, ott azért még az unokatestvéreim is kapnának vmi kis lakásra valót.
Én nem adnák sem az anyámmal sem a húgommal nem tartom a kapcsolatot.
Meg anyám amúgy is mindig olyan volt hogy a pénzt nézte mindenkinél. Még az ösztöndíjamat is elvette az utolsó forintig.
Nem.
Rendezném a hitelt, vennék egy kicsit jobb kocsit és max egy lakást, amit kiadnék.
Én albérletben élek, van egy régi Honda kombim (sose cserélném le) meg egy 2 éves motorom és egy régi Ikarus buszom.
1 lányom és egy kutyám.
Anyámnak és papámnak, nagybátyámnak megvan mindene...a többiek nem érdekelnek. Nyilván akiket szeretek legyen az a 3 barátom ha úgy állna adnék valamennyit.
Nekem az átlag bevételem 1 millió kb, van amikor több mert kiadom a buszt.
Telkem van, oda amúgy is tervezek egy mobilházat.
Utaznék belőle, lányomnak raknék félre (így is a gyerektartás és családi neki megy) és vennék egy lakást, amit kiadnék addig amíg lányomnak szüksége nem lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!