Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem megy be dolgozni,m...

A párom nem megy be dolgozni,mit csináljak?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt,ő 26 eves ,kb minden masodik nap nem kel fel az ebresztore,keson alszik el(elotte vagy iszik vagy bulizik(cuccozik) utanna masnap nem kel fel, de ha ezeket sem csinalja es elalszik pl 11kor akkor sem kel fel az ebresztore

Azt mondja nincs motivaicoja mer amit penzt megkeres (mer ugye nagyon sokszor elalszik,nem megy be ezer sok munkahelye volt mar ,kb ket hetente valtogatja) es ezer az osszes penzt kifizeti albira es kb semmi nem is marad,es nincs motivacioja se bemenni pedig csak az albit fizeti o en minden mast ,kaja,tisztiszerek,allatkaja ,minden mas

Utanna pedig azon stresszel hogy nincs penze,nemtudom mar ebbol a godorbol hogy hozzam ki

#Nemkelfell
okt. 29. 15:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Mikor összejöttetek is ilyen volt? Hogy bírtál ki ennyi évet mellette és főleg minek?
okt. 29. 15:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a probléma,hogy milyen a párod,hanem az,hogy te vele vagy. Ezekszerint neked sincs jövőképed,felelősségtudatod,mert inkább eldzórodca pénzedet egy link alakra,minthogy saját magadat fejlesztenéd belőle.
okt. 29. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod megmondani, mért vagy vele. Itt a te szempontodból nem a pároddal van a baj. Ja, hogy szereted, mert jó ember. Az más.
okt. 29. 16:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Rúgd ki a p@cs@ba. De most komolyan. Mit tud neked nyújtani, miért vagy vele? Iszik, cuccozik. Ebből nagyon nehéz lesz kimásznia sajnos. Még ha az albérletet rendesen fizetné, akkor esetleg mondhatnánk, hogy ő azt, te meg a többit rendezed, esetleg egálban vagytok. De ez csak a pénz része. Gyakorlatilag nincs így jövőképetek, mik a terveid későbbre?

Esetleg próbálj vele még egyszer beszélni, hogy mégse az legyen, hogy csak úgy otthagyod a sz@rban. De én a helyedben nagyon komolyan elgondolkoznék, hogy mit is akarok tőle, meg ettől a kapcsolattól.

okt. 29. 16:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hozd ki? Miért ki vagy te, a pszichiátere vagy a szociális gondozója? Nyilván hagyd ott a francba, ő meg hadd fetrengjen az ágyban és hadd drogozzon, ki nem szarja le.
okt. 29. 16:27
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Lehet, hogy most csomagol...
okt. 29. 16:27
 17/26 anonim ***** válasza:
95%
Áh, mindenképp maradj vele, egy ilyen cuccozós, ivós pasi, aki még halmozza is az adósságokat, egy igazi főnyeremény...
okt. 29. 16:56
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen volt az exem. Nem véletlenül az exem már.

Ő pluszban még hazudott is, hogy elmegy dolgozni miközben otthon volt. Mire én haza értem munkából addigra elment, rá két órára haza jött 😂

Aztán úgy bukott le, hogy rosszul voltam és haza mentem, ő meg feltett lábbal tv-zett otthon.

okt. 29. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:
88%
Önállósodj , inkább most fiatalon mint 15 év halasztás után vagy sosem .
okt. 29. 17:06
 20/26 anonim ***** válasza:
Mármint a kérdező csomagol...
okt. 29. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!