Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem megy be dolgozni,m...

A párom nem megy be dolgozni,mit csináljak?

Figyelt kérdés

4 eve vagyunk egyutt,ő 26 eves ,kb minden masodik nap nem kel fel az ebresztore,keson alszik el(elotte vagy iszik vagy bulizik(cuccozik) utanna masnap nem kel fel, de ha ezeket sem csinalja es elalszik pl 11kor akkor sem kel fel az ebresztore

Azt mondja nincs motivaicoja mer amit penzt megkeres (mer ugye nagyon sokszor elalszik,nem megy be ezer sok munkahelye volt mar ,kb ket hetente valtogatja) es ezer az osszes penzt kifizeti albira es kb semmi nem is marad,es nincs motivacioja se bemenni pedig csak az albit fizeti o en minden mast ,kaja,tisztiszerek,allatkaja ,minden mas

Utanna pedig azon stresszel hogy nincs penze,nemtudom mar ebbol a godorbol hogy hozzam ki

#Nemkelfell
okt. 29. 15:06
1 2 3
 1/26 Katona Dius ***** válasza:
95%

Mondjad neki, ha rendesen bejárna dolgozni, megkapná a rendes bérét, és maradna valamennyi.

De ha valakiben ennyi felelősségtudat sincs, hogy ha már a másik dolgozik és mindentre költ, akkor kivenni a részét neki is belőle, akkor nem tudom, miért is akarsz ezzel az emberrel együtt maradni?

okt. 29. 15:09
 2/26 anonim válasza:
100%
Ő nem akar változtatni, mert neki így jó. Ha neked nem jó a mostani felállás, akkor csak azt tudod csinálni, hogy szakítasz vele és elköltözöl.
okt. 29. 15:10
 3/26 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem szüljél neki gyereket. Legalább kettőt, de inkább hármat, az a biztos.
okt. 29. 15:11
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én lelépnék, aki élhetetlen nem fog változni. Egy cuccolós lusta herére nem lehet alapozni.
okt. 29. 15:15
 5/26 A kérdező kommentje:
Hat. A foberlonek mar tartozik vagy 260 ezerel(ma kellett volna fizetnie) nulla ftja van,nemtudom meddig birja meg a foberlo h folyamataosan kesik a penzel,es mivel mindig kesik,ezer minden heten ugye adnia kell a foberlonek abbol a penzbol amivel meg fennmaradt neki,ezer konkretan mindig nulla ftja lesz ,mer mar minden heten ugye a tartozasat fizeti ki aztan jon az ujjab honap mar ordogi kor
okt. 29. 15:16
 6/26 anonim ***** válasza:
98%
LEgyen az EXED, akkor jobban jársz
okt. 29. 15:17
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
26 éves felnőtt ember! Nem a te dolgod rendezni a pénzét, életét. Csúszik le a lejtőn, drogos, alkoholista naplopó, te meg még el is tartod. Itt az idő kilépni az életéből. Ez nem egyértelmű?
okt. 29. 15:23
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott.

Ha rájön, hogy éhenhal, ha nem dolgozik, akkor hátha összekapja magát, és akkor biztos téged is vissza akar majd kapni (+bizonyítani is akar).

Ha pedig nem, akkor jó is, hogy nem vagytok együtt, egyrészt kkor tényleg menthetetlen, és valószínűleg nem is szeret, ha még te sem leszel elég motiváció (esetleg eddig is csak azért volt veled, hogy eltartsd, csak ezt nem vetted észre/ magadnak sem ismered be).

okt. 29. 15:26
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Jobban jársz, ha magadat hozod ki ebből a gödörből.

Miből iszik, meg cuccozik, ha sosincs pénze?

Időben lépj a saját érdekedben, már így is késő.

okt. 29. 15:31
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én azt nem ertem, miért vagy együtt egy alkesz, drogos munkakerülővel.
okt. 29. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!