Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakaszt a családom. Hogy...

Kiakaszt a családom. Hogy álljak máshogy a dolgokhoz...?

Figyelt kérdés

Szeretett férjem rengeteget dolgozik, hogy eltartsa a családot, sokszor hétvégén is. Én itthon vagyok a kicsikénkkel.

Nagyon szeretem, féltem, óvom a gyermekem, mégis sokszor vagyok vele türelmetlen. Úgy érzem, kezdek fáradni.

Édesanyám a környékre akar költözni, nagyon közel, ami a gyerek szempontjából jó lenne, viszont nekem kettős érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban.

Vannak dolgok a gyerekkoromból, amiket a mai napig nem tudok sem elfelejteni, sem megbocsátani neki. Most mégis szeretném, hogyha itt lenne, és várom, mikor jön, de amikor meg itt van, azt kívánom, menjen már el. Nem szeretem hallgatni az egész napos gügyögését, amit a gyereknek előad. Ha itt lenne közel, jó lenne, mert egyébként többet lehet ének együtt, hisz odavannak egymásért. Viszont így is napi kapcsolattartást igényel, nem tud elszakadni tőlem, pedig már több, mint 10 éve nem élünk egy fedél alatt. Nekem elég lenne a heti 1 telefonálás, neki ez napi többszöri szükséglet.

Úgy érzem, hogy az egész életem egy várakozás.

Várom, hogy a férjem bejöjjön, és együtt legyünk.

Várom, hogy jöjjön az anyukám, várom, hogy menjen.

Mintha semmi sem felelne meg.

Nem tudom mit tegyek, nem akarok így érezni.

okt. 19. 12:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%

"én szerintem gyereket se vállaltam volna, ha ekkora áldozatot kell elvárni apukától azért, hogy én otthon picibabázhassak"

Nem kell elvárni, és akkor simán lehet gyereket vállalni.

okt. 20. 10:16
 22/29 anonim ***** válasza:
60%

Aztán meg majd a jön a férjem elhanyagol, nem foglalkozik velem, a gyerekkel is alig van és a házimunkából sem veszi ki a részét - kártya is idővel.

Esetleg húzd el a hátsódat dolgozni, ahelyett, hogy nézed, ahogy a férjedet széthajtják a munkahelyén, hogy te otthon babázgathass. És még panaszkodsz is. Neki biztos külön élmény ezt hallgatni, miközben a gyerekét kb meg sem ismerheti.

Anyádnak meg nem tilthatod meg, hogy közelebb költözzön. Ettől még nem kell naponta átjárkálnia és neked sem kell naponta többször felvenni a telefont. Még az is lehet, hogy ő próbálna javítani a kapcsolatotokon és jó nagymama lenni.

okt. 20. 12:14
 23/29 anonim ***** válasza:
70%

"a férjedet széthajtják a munkahelyén, hogy te otthon babázgathass. És még panaszkodsz is. Neki biztos külön élmény ezt hallgatni, miközben a gyerekét kb meg sem ismerheti."

Miért kell a férjét komplett idiótának nézni? Ha nem tetszene neki, nyilván kinyitná a száját.

okt. 20. 17:01
 24/29 anonim ***** válasza:
14%
Hát kérdező, ha ez megnyugtat jó eséllyel te is kiakasztod őket
okt. 20. 17:56
 25/29 anonim ***** válasza:
52%

23-as, a válasz a kérdezőnek szólt, neked semmi közöd hozzá, nem egymásét kell véleményezni.

Egyébként pedig pontosan mit is tudna csinálni? Anyu helyett munkát keresni neki vagy fegyvert fogni a fejéhez, hogy dolgozzon? Netán beadni a válópert, aztán otthon tespedő asszonyka meg majd visz gyereket, házat, vagyon felét, mindent?

És pontosan honnan is tudod, hogy nem volt ez már köztük vita tárgya? Sehonnan, de azért kötekedsz.

okt. 20. 18:41
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

"23-as, a válasz a kérdezőnek szólt, neked semmi közöd hozzá, nem egymásét kell véleményezni."

Semmit se "kell". De akkor te se hozzám beszélj, csak az eredeti kérdést lásd, semmi mást!

"Egyébként pedig pontosan mit is tudna csinálni? Anyu helyett munkát keresni neki vagy fegyvert fogni a fejéhez, hogy dolgozzon? Netán beadni a válópert, aztán otthon tespedő asszonyka meg majd visz gyereket, házat, vagyon felét, mindent?"

:DDD Mindjárt fegyvert fogni, ahelyett, hogy kommunikálna a saját feleségével, ugye?

"És pontosan honnan is tudod, hogy nem volt ez már köztük vita tárgya? Sehonnan, de azért kötekedsz."

És te honnan tudod, hogy volt vita tárgya? Sehonnan, de azért kötekedsz...

okt. 20. 18:46
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Semmiképp ne támogasd. Gondolj már bele:

Az a gyerek nem marad állandóan kicsi, pár év, és már nem kell róla annyira gondoskodni. Csak most nehéz. De aztán anyád ott marad halála napjáig a nyakatokon és tönkrevágja a házasságodat is. Nem egészséges, ha anyós át tud jönni papucsban.

okt. 21. 07:47
 28/29 anonim ***** válasza:

Kérdező: jó dolgodban és unalmadban elkezdtél panaszkodni itt. Beálltál az anyaszidók sorába.

Ha a gyereked érdekét néznéd, akkor támogatnád az édesanyád és a kicsi közötti szeretetteljes kapcsolatot. És nem nyavalyognál azon, hogy az anyukád gügyög.

Neked talán nincsenek furcsa szokásaid? Nincs olyan megnyilvánulásod, amit például anyukád visel nehezen? Te szent vagy? Aki még dolgozni is restell? Inkább szakadjon meg az apuci a munkában. Bár lehet, hogy azért dolgozik ennyit, mert menekül tőled.

nov. 4. 14:35
 29/29 anonim ***** válasza:
Bihari Viki felnűnési mániában szenved.
nov. 4. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!