Párom anyja első perctől ki nem állhat, viszont amióta eljegyeztük egymást teljesen megbolondult?
En ugy latom, hogy akik választás elé állítják az a családja, nem te. És szerintem jól teszed hogy nem mocskolod a családját. Felesleges, mert ő is érzi hogy baj van.
A hirtelen ultimatumot nem tartom jó ötletnek. De ha csaladot is akartok akkor nem tudod teljesen kivonni magad ebből. Kezdetben annyit lehet nagyon finoman mondani neki, hogy gondolkozzon el azon, hogy a családja mennyire tiszteli őt, a döntéseit (semennyire). Hiába hívja meg a szülinapjára őket, azok nem fognak szívesen menni. Hiába látogatja meg az anyját, az nem fogja megkerdezni hogy vagy kisfiam. Szerintem ő is érzi ezeket, csak még nem tudatosult benne, nem akarja hirtelen az egész családját elveszíteni. De a szeretet nem arról szól, hogy "fiam azt csináld amit én mondok".
Hagynek időt hogy ezen töprengjen, hogy ez így nem maradhat. Ha nem valtozik semni akkor hatarozottaban. Mond el hogy a gyerekeitek nem nőhetnek fel ilyen gyűlöletben. Igen, valamilyen szinten választania kell a beke és gyűlölet között. A családja kényszeríti erre. Hazasság és gyerevalalas előtt határokat kell szabnia.
Neked is hatarokat kell szabni. Miért mész olyan helyre ahol nem látnak szívesen és ezt még el is mondják neked? Nem kell veszekedni, egyszerűen csak ne menj. És gondolom a leendő gyerekeidet sem akarod kitenni ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!