Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyja első perctől ki...

Párom anyja első perctől ki nem állhat, viszont amióta eljegyeztük egymást teljesen megbolondult?

Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, 3 éve együtt vagyunk, tökéletesen működik minden a kapcsolatunkban, közös jövőt tervezünk. Viszont az édesanyja hozzám sem szól ha találkozunk, annyira erőlteti csak meg magát, hogy köszönjön. Páromnak mondta, hogy ameddig velem van, nincs mit a házában keressen, nem akarja minden alkalommal mikor ott voltunk kifüstölni a házát utánam. Meg hogy nem így volt nevelve, hogy egy ilyet kapjon, mint én. Testvére sem beszél már vele mivel én rossz hatással vagyok mindenkire. Szó szerint azt mondták a szemembe, hogy amióta együtt vagyunk, tönkrement a családjuk, meg hogy én csak ki akarom használni és a pénze kell nekem... (nagyobb a fizetésem, mint a páromé, de ha el is tartana, akkor is csak a mi dolgunk lenne, nem az anyósé vagy a testvéré). Mitévő legyek? Látom mennyire zavarja, hogy ki van teljesen rekesztve a családból meg hogy ennyire rosszul bánnak vele is miattam. Viszont tudom, hogy egy gyönyörű jövőnk lenne egymás mellett, tényleg senkit sem szerettem ennyire. Pont emiatt, lassan azon gondolkodom, hogy félre állok, nem akarok a családja és közé állni.

okt. 7. 09:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Az én férjem anyja azóta bolondult meg, hogy házasok vagyunk...
nov. 30. 14:10
 42/46 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, ha kedves vőlegényer nem növeszt tököt, de gyorsan, nehogy egyet is szülj, mert iszonyatos lelki teherrel fog az életben indulni, ha ilyen töketlen faterha van. 2 variáció van, amivel hellyel-közzel egészséges pszichével kerülsz ki:a) ultimátumot adsz, hogy van 1 hónapja megoldást találni, hogy kaparja össze értetek a tökeit, vagy felbontod az eljegyzést és onnantól úgy cseszik ki magával anyuka seggébe bújásával, ahogy akar, b) minden faxni nélkül kilépsz ebből az egészből.
nov. 30. 17:38
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

En ugy latom, hogy akik választás elé állítják az a családja, nem te. És szerintem jól teszed hogy nem mocskolod a családját. Felesleges, mert ő is érzi hogy baj van.

A hirtelen ultimatumot nem tartom jó ötletnek. De ha csaladot is akartok akkor nem tudod teljesen kivonni magad ebből. Kezdetben annyit lehet nagyon finoman mondani neki, hogy gondolkozzon el azon, hogy a családja mennyire tiszteli őt, a döntéseit (semennyire). Hiába hívja meg a szülinapjára őket, azok nem fognak szívesen menni. Hiába látogatja meg az anyját, az nem fogja megkerdezni hogy vagy kisfiam. Szerintem ő is érzi ezeket, csak még nem tudatosult benne, nem akarja hirtelen az egész családját elveszíteni. De a szeretet nem arról szól, hogy "fiam azt csináld amit én mondok".

Hagynek időt hogy ezen töprengjen, hogy ez így nem maradhat. Ha nem valtozik semni akkor hatarozottaban. Mond el hogy a gyerekeitek nem nőhetnek fel ilyen gyűlöletben. Igen, valamilyen szinten választania kell a beke és gyűlölet között. A családja kényszeríti erre. Hazasság és gyerevalalas előtt határokat kell szabnia.

Neked is hatarokat kell szabni. Miért mész olyan helyre ahol nem látnak szívesen és ezt még el is mondják neked? Nem kell veszekedni, egyszerűen csak ne menj. És gondolom a leendő gyerekeidet sem akarod kitenni ennek.

dec. 1. 08:46
 44/46 anonim ***** válasza:
Egy ilyen hülyétől meg kell szabadulni... angyalokkal "beszél".. ahha persze, hát ezt nehéz komolyan vennem.
dec. 1. 13:16
 45/46 anonim ***** válasza:
Nárci anyós...lehet tanulmányozni Bihari Viki videóit a YouTubeon megtalálható.
dec. 1. 17:50
 46/46 anonim ***** válasza:
Kontrollmánia.
dec. 2. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!