Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyja első perctől ki...

Párom anyja első perctől ki nem állhat, viszont amióta eljegyeztük egymást teljesen megbolondult?

Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem, 3 éve együtt vagyunk, tökéletesen működik minden a kapcsolatunkban, közös jövőt tervezünk. Viszont az édesanyja hozzám sem szól ha találkozunk, annyira erőlteti csak meg magát, hogy köszönjön. Páromnak mondta, hogy ameddig velem van, nincs mit a házában keressen, nem akarja minden alkalommal mikor ott voltunk kifüstölni a házát utánam. Meg hogy nem így volt nevelve, hogy egy ilyet kapjon, mint én. Testvére sem beszél már vele mivel én rossz hatással vagyok mindenkire. Szó szerint azt mondták a szemembe, hogy amióta együtt vagyunk, tönkrement a családjuk, meg hogy én csak ki akarom használni és a pénze kell nekem... (nagyobb a fizetésem, mint a páromé, de ha el is tartana, akkor is csak a mi dolgunk lenne, nem az anyósé vagy a testvéré). Mitévő legyek? Látom mennyire zavarja, hogy ki van teljesen rekesztve a családból meg hogy ennyire rosszul bánnak vele is miattam. Viszont tudom, hogy egy gyönyörű jövőnk lenne egymás mellett, tényleg senkit sem szerettem ennyire. Pont emiatt, lassan azon gondolkodom, hogy félre állok, nem akarok a családja és közé állni.

okt. 7. 09:53
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
94%

Nekem anyám fordult ki teljesen magából, amióta a mostani párommal vagyok. Nem szimpatikus neki, a látványát sem bírja elviselni. Konkrétan kitiltotta tőlünk, hogy többet ne jöjjön át, ha lehetséges.

Amit a magam részéről elkúrt@m az az, hogy közös házban lakunk anyámmal, de külön lakásban. Ha előre tudom, hogy egy gonosz, megkeseredett öreg válik belőle, sosem építkeztem volna vele közösen, hanem vettem volna hitelre anno egy saját házat vagy lakást, amit azóta már rég végtörleszettem vagy kifizettem volna és akkor azt csinálnék a sajátomban, amit akarok, azzal élek, akivel akarok, akkor fogadok vendéget, amikor kedvem tetszik.

Most az a helyzet, hogy engem is üldöz otthonról, hogy menjek az anyósomhoz lakni és vigyem a cuccaimat, mert ez az ő háza!

Amit a te anyósod és az én anyám tesz, az egy kőkemény, aljas pszichoterror. Igazi szociopata mind a kettő. Te annyival vagy jobb helyzetben, hogy nem kötelező átmenned anyóspajtáshoz, és javasolom, hogy kerüld is el nagy ívben a jövőben és örülj neki, ha el nem átkoz egy életre. Nekem viszont nincsen hova mennem, mint haza a pszichoterrorba, mert az az otthonom, amire fél életemben kerestem.

okt. 7. 16:24
 32/39 anonim ***** válasza:
47%

Ha valaki hülye, bármire hivatkozhat, esetünkben ezotériára is.

Az ezotériának semmi köze az őrültekhez, köszöni szépen, jól van!

A spiritualitás es a spirituális megvilágosodás nem azt jelenti, hogy őrültként viselkedem.

A megvilágosodott ember megérti az összefüggéseket a dolgok közt, a kulisszatitkokat látja, amit a többi halandó nem! Es nincs is felkészülve rá nincs is ereje befogadni az igazságot. A megvilágosodás nem orgazmikus állapot, hanem a kőkemény, fájdalmas realitásnak is az elfogadása!

A szóban forgó mami nem hiszem hogy megvilágosodott lenne, inkább primitív aki “urinőnek” akar kinézni, aki szelektív.

okt. 7. 16:26
 33/39 anonim ***** válasza:
27%

Kedves Kérdező!

Fogadd őszinte részvétemet! :(

Mármint hasonló csapdában vergődök én is. De itt nem lesz eljegyzés, meg összeköltözés se, mert a párom bizonyos mértékig "függetleníti" magát.

Engem érzelmileg nagyon elfogadott, támogat. A húga és a nagynénje befolyásolná a szakítás irányába. De tegnap már ultimátumot kapott a húgától és kezd engem választani. (Még az exét is leállította teljesen.)

okt. 7. 17:02
 34/39 anonim ***** válasza:
85%

Hidd el, ha ott hagynád a párod akkor meg más baja lenne vele.

Mi ezt megpróbáltuk. Aztán 1 hét után más baj volt a férjemmel.

Na akkor azt mondta lesz.arja mit mondanak.

okt. 7. 17:32
 35/39 anonim ***** válasza:
89%
Ha nektek jó együtt akkor nehogy elhagyd... az ilyen "családtagok" bekaphatják.
okt. 7. 20:56
 36/39 Senior Séf ***** válasza:
100%

Off:

Az anyósviccek kivétel nélkül a nő anyjáról szólnak, míg a valóságban mindig a pasi anyja keveri a szart.

okt. 8. 15:57
 37/39 anonim ***** válasza:
Egyértleműen azzal van a baja, hogy magyar vagy…
okt. 9. 10:55
 38/39 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy elmebeteg az anyós jelölt?
okt. 24. 10:18
 39/39 anonim ***** válasza:

Párod anyja szemszögéből te vagy a bűnbak, amiért "elloptad" tőle a kicsi fiát emiatt mindent rád vetít ki (meg nem emésztett traumáit is, világutálatát is) tök mindegy, mit hogyan fogsz csinálni. Téged fog szekálni, bántani lelkileg.

Szerintem ez nárcisztikusság már, milyen mértékben az a kérdés. Ő magát jónak/egészségesnek látja, ő azt látja, hogy veletek van a baj, emiatt szerintem ő biztos, hogy nem fog pszihológushoz menni. Szerintem nektek kell fejlődni, erősebbnek lenni és kizárni az életekből, ha kicsit is engedtek neki, utána még többet akar majd, később lesznek problémák, amikor lesz gyerek is (mért úgy nevelitek, nem úgy kell csinálni...)

okt. 26. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!