Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan megbotránkoztstó...

Miért olyan megbotránkoztstó sokaknak, ha egy családban elfogadott a meztelenség?

Figyelt kérdés
Természetesen nem feltétlenül vagyunk úgy, de ha meglátjuk egymást, nem problémázunk. Két külön nemű kamasz gyerek van a családban.

okt. 5. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
63%
"Nem sokszor voltam még véletlenül meztelen életemben" – véletlenül felöltözve pedig még egyszer sem voltál, mert a felöltözés a tudatos, szándékolt cselekvés, nem a meztelenség.
okt. 9. 12:38
 52/65 anonim ***** válasza:
50%

Nem beszéltem senkiről becsmérlően. Továbbra is azt gondolom, hogy összekeversz valakivel.

Nagyon filozofikus. Mi köze ahhoz, amit írtam?

Nem tudom milyen sérelmet vagy komplexust szeretnél rám vetíteni, vagy miért kattantál most ennyire rám amiért válaszoltam másvalaki kérdésére, miért győzködsz ennyire, de elhiheted, nem én tehetek a múltbeli sérelmeidről. Ha neked jól esik otthon pucérkodni, felőlem aztán csinálhatod.

okt. 9. 12:45
 53/65 anonim ***** válasza:
49%

Nem becsméreltél senkit? Nem te írtad azt, hogy:

"pucér seggel szokott ücsörögni"

"pucéran flangálni"

"nekem nagyon bizarr"

"szerencsére nem kötelező"

Mi ez, ha nem lenézés? Ha neked valaki azt mondaná, hogy bebugyolált segged van, tetszene?

Szerinted ahhoz kell elhatározás, hogy meztelenül legyen valaki, mert szerinted a felöltözött állapot a magától értetődő, természetes. Más szerint meg fordítva. Te még nem voltál "véletlenül meztelen", mert neked a meztelenséghez valamiféle nekiveselkedés, valami motiváció szükséges. A valóság ezzel szemben az, hogy az ember természetes állapota a ruhátlanság, és a felöltözéshez kell szándék.

„Ha a meztelenség természetes lenne, mindenki úgy születne.“

:-D

okt. 9. 13:25
 54/65 anonim ***** válasza:
50%

Az idézett szövegekben semmi becsmérlés nincs, ezek megállapítások.

Ha valaki azt mondja, hogy "bebugyolált seggem van", nem mondom hogy különösebben tetszene, mert mégis mi tetszene rajta, ez is csak egy megállapítás. Semmi lenézést nem éreznék benne.

Nagyon túlfilozofálod amúgy ezt a véletlen témát. Ha valaki elmúlt 2-3 éves, és nem demens, nincs semmi pszichés problémája, akkor általában felöltözni ÉS levetkőzni is szándékosan szokott, nem lesz "véletlenül" se levetkőzve, se felöltözve. Nem tudom miért rugózol ennyit ezen.

Megismétlem magam, nem tudom milyen sérelmet akarsz kitölteni rajtam, vagy miért akarsz ennyire foggal-körömmel meggyőzni, de nem én tehetek arról, ha valaki bántott.

okt. 9. 13:33
 55/65 anonim ***** válasza:
49%
Látod, az önreflexió helyett megint inkább másban kutakodsz :-D annyira nem tudsz elvonatkoztatni a saját beidegződéseidtől, hogy szerinted aki nem szenved a te komplexusodtól, az "nem véletlenül" csinál valamit, és aki veled nem ért egyet, azzal biztos valami szörnyűség történt :-D
okt. 9. 13:39
 56/65 anonim ***** válasza:
50%

Hát nem én álltam bele a te válaszodba, amit a kérdezőnek írtál, és kezdtelek támadni miatta....

okt. 9. 13:41
 57/65 anonim ***** válasza:
49%
Ki támadott? Amit írtál, arra kaptál reakciót, téged nem becsmérelt senki, nem úgy, mint te másokat.
okt. 9. 13:43
 58/65 anonim ***** válasza:
50%

Te, vagy egy másik user, nem tudom hányan vagytok, de egy oldal óta megy a kiforgatása mindennek amit írok, prűdség hogy én nem szeretek ruha nélkül ücsörögni otthon, becsmérlés hogy egy meztelen emberre azt írom hogy meztelen, megy a bölcselkedés hogy az ember természetes állapota micsoda, stb stb. Nem tudom miért kell ennyit kukacoskodni, amikor szerintem én senkinek nem ártottam azzal, hogy válaszoltam egy kérdésre, és leírtam hogy felőlem mindenki azt csinál otthon amit akar, amíg nem lesz kötelező. Felfogni nem tudom, hogy miért pörögtél rá ennyire, ráadásul csak az én válaszomra az addigra már majdnem 50 darabból, nem tudom mit követtem el ellened hogy ennyire nem tudod elengedni hogy egy vadidegennek más a véleménye arról hogy otthon milyen ruhát visel.

okt. 9. 13:49
 59/65 anonim ***** válasza:
49%
Te vagy a kiforgatós, de nagyon :-D
okt. 9. 13:52
 60/65 anonim ***** válasza:
50%

Biztos, igen....

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

okt. 9. 13:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!