Miért olyan megbotránkoztstó sokaknak, ha egy családban elfogadott a meztelenség?
Azért nem szeretem ezt a családban, nem mert prűd vagyok, hanem mert ha egy családtagban van pedofil hajlam, akkor több lehetőséget kap ezt kiélni magából, a meztelenkedés által, például akkor már nyugodtan nyitogathat a serdülő lányára, emiatt jobb ha megtartják az emberek a határaikat.
Nálam a szüleim meztelenkedtek, mert pechemre pont egy olyan könyv akadt a kezükbe amikor születtem, ahol egy orvos jónak tartotta a meztelenkedést a gyerek előtt, hogy ne legyenek kérdései!
Sajnos nekem szar volt nagyon folyton csórén látni őket, még én éreztem magam kellemtlenül helyettük.
Ha szégyelltem magam előttük apám még rámfogta, hogy beteg vagyok rögtön perverzióra gondolok, még én szégyelltem magam!
Szóval azt tudom mondani, hogy nem!
Nem kell egymas előtt meztelenkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!