Miért olyan megbotránkoztstó sokaknak, ha egy családban elfogadott a meztelenség?
"tisztálkodásról hallottál? Leülni saját törölközőre szokás (nyilvános helyen mindenképpen)"
Nyilvános helyen mindenképp. Nem értem, hogy mi a nyilvános hely? Az utca? Vagy a nappali?
33, nyugi. Fogalmam sincs, milyen nyilvános helyeken lehet pucérkodni.
A saját kanapéval nekem az a bajom, hogy akármennyire tiszta az ember, izzad, és ha mondjuk a szüleiddel laksz, és nem cipelsz mindenhova magaddal törcsit, akkor apád leül, odaizzad a segge, heréje, feláll, te meg elfeküdnél a kanapén olvasni, és nézned kell, merre lehet seggszaft.
Neked nem a meztelenség a legnagyobb problémád, hanem a családtagjaid tisztasági kultúrája.
Ilyen embereket én szkafanderben sem szeretnék a közelemben tudni. Egy alsógatya nem igazán segít a seggszaft probléma megoldásában.
Attól, hogy egy alsógatya rajtad van, még 95%-a az izzadságnak ugyanúgy rákenődik a kanapéra.
Ha sz*ros a segged, attól még bűzlesz, hogy ráhúzol egy alsógatyát.
Úgy csináltok, mintha a genitáliák eltakarása megoldana minden higiéniai problémát. Aki izzad, mint egy ló, az felvehet majdnem bármit, ragadni fog utána a bőrkanapé. Én nem szeretek a kanapén meztelenül fetrengeni, de sok más helyzetben semmi bajom nincs a ruhátlansággal, sőt, kifejezetten élvezem. A ruhátlanság előnye, hogy nem lehet takargatni az ápolatlanságot, tehát nagyobb az ösztönzés a testápolásra. Jelesül például uszodában meztelenül, tusfürdővel tusolva tényleg tiszta leszel úszás előtt, míg gatyában tusolva csak adsz a sz*rnak egy pofont, ugyanúgy beleáztatod a redvát a medencébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!