Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan megbotránkoztstó...

Miért olyan megbotránkoztstó sokaknak, ha egy családban elfogadott a meztelenség?

Figyelt kérdés
Természetesen nem feltétlenül vagyunk úgy, de ha meglátjuk egymást, nem problémázunk. Két külön nemű kamasz gyerek van a családban.

okt. 5. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
35%
Mi olyan megbotránkoztató? Mert nem tudják megérteni hogy mi vihet rá másokat hogy az apjuk himbálodzó gólyóit nézzék, vagy az anyjuk pin...t,esetleg a testvérükét. 40 fokban sem lehetséges az ilyen.
okt. 6. 16:01
 32/65 anonim ***** válasza:
29%

"tisztálkodásról hallottál? Leülni saját törölközőre szokás (nyilvános helyen mindenképpen)"

Nyilvános helyen mindenképp. Nem értem, hogy mi a nyilvános hely? Az utca? Vagy a nappali?

okt. 6. 16:19
 33/65 anonim ***** válasza:
29%
Szerinted? Mióta nyilvános a magánlakás? Felőlem a saját kanapéját mindenki úgy maszatolja össze, ahogy neki tetszik. Közösségi pucérkodás helyszínein (szauna, FKK kemping stb.) viszont kötelező a törölköző alátét. Szerintem egyébként egy átázott vékony nejlon fürdőgatyában egymás után ráülni a műanyag székre a büfében semmivel sem higiénikusabb. A pucérok legalább tudatában vannak a higiéniai elvárásoknak, a textilesek meg tesznek rá! Lényeg, ha nem látszik a redvás seggük, akkor nem is redvás.
okt. 6. 19:05
 34/65 anonim ***** válasza:
23%

33, nyugi. Fogalmam sincs, milyen nyilvános helyeken lehet pucérkodni.

A saját kanapéval nekem az a bajom, hogy akármennyire tiszta az ember, izzad, és ha mondjuk a szüleiddel laksz, és nem cipelsz mindenhova magaddal törcsit, akkor apád leül, odaizzad a segge, heréje, feláll, te meg elfeküdnél a kanapén olvasni, és nézned kell, merre lehet seggszaft.

okt. 6. 19:15
 35/65 anonim ***** válasza:
4%

Neked nem a meztelenség a legnagyobb problémád, hanem a családtagjaid tisztasági kultúrája.

Ilyen embereket én szkafanderben sem szeretnék a közelemben tudni. Egy alsógatya nem igazán segít a seggszaft probléma megoldásában.

okt. 6. 19:42
 36/65 A kérdező kommentje:
Emberek. Eléggé eltértek a témától és kezd személyes vitává fajuni a dolog. Ha kérhetem ne itt.
okt. 6. 19:45
 37/65 anonim ***** válasza:
52%
De, az alsónemű arra van, hogy felszívja az izzadtságot. Mindenki izzad, nem kell hozzá mozogni, a hajlatok meg pláne.
okt. 6. 20:04
 38/65 anonim ***** válasza:
3%

Attól, hogy egy alsógatya rajtad van, még 95%-a az izzadságnak ugyanúgy rákenődik a kanapéra.

Ha sz*ros a segged, attól még bűzlesz, hogy ráhúzol egy alsógatyát.

Úgy csináltok, mintha a genitáliák eltakarása megoldana minden higiéniai problémát. Aki izzad, mint egy ló, az felvehet majdnem bármit, ragadni fog utána a bőrkanapé. Én nem szeretek a kanapén meztelenül fetrengeni, de sok más helyzetben semmi bajom nincs a ruhátlansággal, sőt, kifejezetten élvezem. A ruhátlanság előnye, hogy nem lehet takargatni az ápolatlanságot, tehát nagyobb az ösztönzés a testápolásra. Jelesül például uszodában meztelenül, tusfürdővel tusolva tényleg tiszta leszel úszás előtt, míg gatyában tusolva csak adsz a sz*rnak egy pofont, ugyanúgy beleáztatod a redvát a medencébe.

okt. 6. 20:13
 39/65 anonim ***** válasza:
32%
38, erről azért valamit linkelj. Ez a 95% érdekel.
okt. 6. 20:15
 40/65 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, mekkora a segged. Ha a testfelületed nagy részét a valagad teszi ki, akkor nálad nem 95% a maradék, hanem kevesebb.
okt. 6. 22:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!