Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan megbotránkoztstó...

Miért olyan megbotránkoztstó sokaknak, ha egy családban elfogadott a meztelenség?

Figyelt kérdés
Természetesen nem feltétlenül vagyunk úgy, de ha meglátjuk egymást, nem problémázunk. Két külön nemű kamasz gyerek van a családban.

okt. 5. 18:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
26%
Már bánom, hogy válaszoltam ( normálisan) erre a kérdésre. Ezért törlöm is magamnál.
okt. 7. 01:43
 42/65 anonim ***** válasza:
0%
Ha más érved nincs, mint sértődötten hátat fordítani, az megerősíti az igazamat, köszönöm ;-)
okt. 7. 08:32
 43/65 anonim ***** válasza:
14%
Engem nem érdekel - de a családi meztelenkedős idiótát igazán kidobhatnák már az oldalról, mert Ő rhadtul unalmas.
okt. 7. 10:36
 44/65 anonim válasza:
100%
Nem kellene más családjával foglalkozni szerintem. Engem sem zavar, hogy másnál meg takargatják magukat.
okt. 7. 14:30
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

Mi a családban sokat vagyunk meztelenül egymás előtt.

Van, hogy úgy napozunk.

Nincs ebben semmi rossz. Ha valakit zavarna, persze tiszteletben tartanánk. Volt ilyenre is példa.

A szexualitás és a meztelenség nem ugyan az.

Egy edzőterem zuhanyzójában sem azért meztelen mindenki, hogy egymást nézzék és tapogassa. Ez ugyan olyan.

Egyébként kényelmes és felszabadító érzés ruha nélkül lenni.

okt. 8. 16:22
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Hacsak tehetem jóidöben mindig meztelen vagyok. Udvaron kertben is tudok nyugodtan meztelenkedni.

Sokaknál valami nevelés kérdése lehet, hogy meztelenül lenni bün, meg nem tudom milyen vétek. Nincs a nudizásrol informáciojuk, nem olvasnak ilyen témát, és kisem merik probálni, csak kritizálni, megszolni azt aki mer meztelen lenni.

okt. 9. 04:46
 47/65 anonim ***** válasza:
50%

Engem nem igazán "botránkoztat meg", felőlem azt csinál mindenki amit akar, de:

1. Miért kell erről tudnom? Miért érez kényszert hogy közölje velem? :D

2. Nem szívesen mennék vendégségbe olyanhoz, akiről tudom hogy pucér seggel szokott ücsörögni a bútorain.

3. Számomra egyszerűen érthetetlen, hogy miért jó pucéran flangálni, de mondom, nem "botránkoztat meg", csinálja aki akarja, csak nekem nagyon bizarr és nem látom mire jó. De szerencsére nem kötelező.

(Mondjuk nekem fura amit a kérdés leírásában írsz. Ha nem vagytok meztelenül, akkor hogy látjátok meg egymást mégis?)

okt. 9. 11:50
 48/65 anonim ***** válasza:
63%

„Miért érez kényszert hogy közölje velem?“ – ha valaki vesz egy új ruhát, azt elmondhatja anélkül, hogy kényszernek gondolnád? Viszont ha nem vesz fel ruhát, és elmondja, akkor feltételezed, hogy valami kényszer van a háttérben. Azon filozofálsz, hogy vajon mi motiválhatja őt, mert hátsó szándékot, perverziót vagy hasonlót szimatolsz. Ebben a témában egyetlen kényszer létezik, az pedig a takargatás kényszere, mert a prűdség annyira elterjedt és elfogadott, hogy annak is alkalmazkodnia kell hozzá, aki nem szenved tőle.

„Ha nem vagytok meztelenül, akkor hogy látjátok meg egymást mégis?“ – azt írta, hogy nem *feltétlenül* meztelenek. Mert a témában már a kérdést is szabadkozással kell kezdeni, hiszen a reakciók általában feltételezik, hogy valaki "direkt" van meztelenül, nem csak úgy, és emögött feltétlenül valami ferde hajlamot sejtenek. Mintha bárkinek magyarázkodnia kellene amiatt, hogy mit vett vagy nem vett fel.

okt. 9. 12:10
 49/65 anonim ***** válasza:
64%

"ha valaki vesz egy új ruhát, azt elmondhatja anélkül, hogy kényszernek gondolnád?" - ezt se igazán érteném, hogy miért olyan fontos, említésre méltó, rám tartozó információ amit mindenképpen meg kellett osztania velem. Mit kéne kezdenem ezzel az információval? :D

Nem kell paranoiásnak lenni, nem a PrŰdSéG a bajom, egyszerűen sok embernek van közléskényszere, és nem értem miért traktálna engem bárki olyan infókkal amikhez semmi közöm.

"valaki "direkt" van meztelenül, nem csak úgy" - csak úgy véletlenül? Nem sokszor voltam még véletlenül meztelen életemben, de biztos van akivel előfordul.

Nem kell magyarázkodnia senkinek, én csak egy kérdésre válaszoltam, atya ég. Ferde hajlamokról egy rohadt szót nem írtam sehol szerintem, sőt, többször kiemeltem hogy nem botránkozok meg mások fura szokásain. Gondolom keversz valamelyik másik válaszolóval, szóval leírom: a #47-es volt az első hozzászólásom itt.

okt. 9. 12:28
 50/65 anonim ***** válasza:
43%

Á, nem vagy prűd, csak "neked nagyon bizarr" a "pucéran flangálás". Lenézően, becsmérlően beszélsz azokról, akik nem szenvednek a te komplexusodtól.

De természetesen nem vagy prűd, á dehogy :-D

okt. 9. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!