Tudod már mit veszel karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudod már mit veszel karácsonyra?
Én bajban vagyok :S
2010. nov. 3. 20:21
11/26 A kérdező kommentje:
Van itt valaki?
2010. nov. 3. 20:42
12/26 anonim válasza:
hát ha szereti a számítástechnikát akkor sztem üres cd-ket vagy dvd-t vegyél neki,esetleg cd-tartót,arra mindig szüksége van:D
13/26 anonim válasza:
2 rekesz sört + 6 üveg fütyülőst!
14/26 anonim válasza:
ha apudnak dvd akarsz venni,akkor ajánlom a bud spence terence hille filmeket,esetleg a the fast & fourius sorozatot8autós)
bár enmtom miylen az izlése:D
15/26 A kérdező kommentje:
bud&terrence párost szerintem nem annyira csípi,de a halálos iramban sorozat az jó ötlet.
nővérem barátjának lehet cd-tartó lesz az ajándéka csak ahhoz találnom is kell megfelelő árban,mert amit láttam 10.000Ft felett volt :/
Én pedig még tanulok...
2010. nov. 3. 20:55
16/26 A kérdező kommentje:
2010. nov. 3. 21:01
17/26 anonim válasza:
webkamera a sógorodnak? csak ötlet:)
18/26 A kérdező kommentje:
Aki a cd-tartót ajánlottak.Először arra gondoltam ami ilyen állványszerű úgy,hogy bocsi az volt 10.000 felett,de most már tudom mire gondoltál.Szerintem akkor veszek neki egyet.
2010. nov. 3. 21:03
19/26 anonim válasza:
hát igen,ez tényleg bökkenő..
am ha akarod ki is tudod őket írni cd-re:D
20/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy használná :S Majd megkérdezem nővéremtől.
2010. nov. 3. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!