Melyik szerettednek mit veszel karácsonyra? Ötleteket szeretnék gyűjteni, azért kérdezem.
Még nem igazán tudom. A gyerekere (unokahúgom és keresztfiam) mindenképpen többet szoktam szánni, úgy fejenként 5000 Ft-ot, de a szüleimnek csak jelképeset, s lehet, hogy idén már tesóék is kapnak valamit.
A lánynak (10 éves) :
- pöttyös könyv vagy tudományos könyv
- társasjáték
- kreatív készlet (gyöngy, szalvétatechnika stb.)
Fiú (2,5 éves):
- mese dvd
- könyv
- kisvonat vagy más játék
- legó dupló
- fajáték
Szülők:
- tavaly kávés poharat kaptak kávéval (Díszdobozos volt Omnia)
- konyhai gép
- süti sütő forma (szeretünk sütni)
- papa: virágos könyv, virághagyma, kerti locsolókanna
- mama: ???
Még nem igazán gondolkodtam rajta, így csak ami most eszembe jutott lefirkantottam. Jó lenne tudni a nemet/kort akinek ajándékot akarsz venni, az sokat segítene.
2. hozzászóló!!!!!!!!!!!!!
Hol lehet kapni ilyen termoszt? Az életem mentenéd meg vele! Légyszi nézzél visszaaaaaaaaaaaaaa
Egyébként lehet, hogy kicsit snassz ez a bonbon/bor dolog, de legalább a lényeg megmarad, hogy a szándék a fontos, az ajándéknál. A karácsony amúgy sem az ajándékokról kellene, hogy szóljon.
Tavaly előtt (akkor sem volt túl sok pénzem) vettem akciósan egy 2008-as naptárt (198 Ft), beleírtam anyum süteményes füzetének tartalmát (mert már elég kopott, foltos és szétszakadt volt, s készítettem rá vászon anyagból borítót, amire ráhímeztem, hogy "Mami sütije" és egy általa sokszor készített süteményt, a mandulát. Jól néz ki, rá gondoltam, miközben készítettem, nem került sokba, és nagyon-nagyon örült neki. Nekem az a pillanat, mikor kibontotta, mindennél többet ért, pedig az ajándék értéke nem érte el az 500 Ft-ot.
Szeretek kézzel készíteni ajándékot!
Elhatároztam, hogy idén a barátnőknek mézeskalácsot fogok sütni és ezt egy fémdobozba teszem, s ezt kapják tőlem.
A páromnak (29 éves nő, illetve addigra 30) kutyás témájú könyveket, mert ezt szereti, illetve parfümöt, valószínű Chanel Chance.
Apámnak (72) valami bagolyfigurát a könyvtárába, illetve valami magyar témájú képeskönyvet (nehéz olyat találni, ami nincs meg neki:))
Húgomnak: (36) valami konyhai cuccot, mert a konyhája a mindene. (Ezalatt valami kis háztartási gépet értek, amit még ki kell puhatolni, hogy mije nincs)
Sógorom (húgom élettársa) Valami sportkocsi vagy motor modellt és férfi tisztálkodó szereket.
És mi a két lökött spániel kutyánknak is szoktunk venni valami apróságot. Játékot és denta-stixet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!