Melyik szerettednek mit veszel karácsonyra? Ötleteket szeretnék gyűjteni, azért kérdezem.
Férjemnek még nincs ötletem.
Amúgy nővéreméknek, bátyáméknak és a szüleimenk ugyanolyan karácsonyi ajtó- ablakdíszt készítek kézzel. Remélem szépre sikerül majd és tetszeni fog nekik. Aztán, hogy az ajtóra, vagy az ablakba teszik, azt már rájuk bízom :)
Jó ötleteknek én is örülnék egyébként, de leírom, jhogy eddig mit gondoltam ki:
anyukámnak valszeg veszek könyvet (imád olvasni), ami ruhát/sálat, húsecsetet (már régóta szeretne, csak mindig elfelejti :D)
apukámnak póló, könyv lesz valszeg
ill. nekik kettejüknek még lesz színházjegy
öcsémnek póló, fülhallgató, tollak eddig
legjobb barátnőmnek lesz vmi sál/ékszer (fáradtrózsaszín, mert most éppen azt a korszakát éli :D), azonkívül scrapbook-album, ha lesz időm addig elkészíteni... ha nem, akkor még vmit kigondolok mellé.
21/l
Én évek óta saját készítésű dolgokat adok a családnak, esetleg ha valakiről pontosan tudom, hogy mit szeretne, és arra nem kell több havi fizumat félretennem, akkor megkapja azt. Pl öcsémnak nagyon érik egy új egér a pc-hez, ha addig nem vesz újat, akkor azt kap.
Szerencsére az én felmenőim is kezdik átvenni a szokásomat, nem tudom, így sokkal szeretetteljesebb az ünnap, nem az ajándék értékéről szól. Párom rokonai még nem változtak, tőlük kapjuk a sok haszontalanságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!