Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik szerettednek mit...

Melyik szerettednek mit veszel karácsonyra? Ötleteket szeretnék gyűjteni, azért kérdezem.

Figyelt kérdés
2010. okt. 21. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ma voltunk vásárolni néhány karácsonyi ajándékot, azért mert most még alacsonyak az árak, karácsony előtt meg felmegy mindennek az ára. Anyunak köntöst, apunak könyvet, tesóknak sálat, sapkát, kesztyűt.
2010. okt. 21. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Férjemnek még nincs ötletem.

Amúgy nővéreméknek, bátyáméknak és a szüleimenk ugyanolyan karácsonyi ajtó- ablakdíszt készítek kézzel. Remélem szépre sikerül majd és tetszeni fog nekik. Aztán, hogy az ajtóra, vagy az ablakba teszik, azt már rájuk bízom :)

2010. okt. 21. 18:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! Anyának mi szobai szökőkutat terveztünk, apának pipát, nővérem állást keres neki csinos ruhákat vettem, amikben állásinterjúra el tud menni, húgom megkapja gyermekkora kedvenc mesekönyvét, korhűen az antikváriumból szereztem be. Öcsémen gondolkozok, 24 éves nagy vagány, gőzöm sincs, hogy mit vegyek neki. Nagyapámnak dettó, nem tudom még. Párom nagymamája szintúgy. Párom öccsének sztem egy pulcsit veszek, mert sosincs egy jó cucca sem, csak a turkálós szakadt göncök, (én is vásárolok turcsiban, de azért nem akármit) anyósom sztem egy fekete táskát kap, mert nincs egy jó táskája sem, apósom meg horgászcuccot. Egyelőre ennyi. :):)
2010. okt. 21. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:
50%

Jó ötleteknek én is örülnék egyébként, de leírom, jhogy eddig mit gondoltam ki:

anyukámnak valszeg veszek könyvet (imád olvasni), ami ruhát/sálat, húsecsetet (már régóta szeretne, csak mindig elfelejti :D)

apukámnak póló, könyv lesz valszeg

ill. nekik kettejüknek még lesz színházjegy

öcsémnek póló, fülhallgató, tollak eddig

legjobb barátnőmnek lesz vmi sál/ékszer (fáradtrózsaszín, mert most éppen azt a korszakát éli :D), azonkívül scrapbook-album, ha lesz időm addig elkészíteni... ha nem, akkor még vmit kigondolok mellé.

21/l

2010. okt. 21. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Én évek óta saját készítésű dolgokat adok a családnak, esetleg ha valakiről pontosan tudom, hogy mit szeretne, és arra nem kell több havi fizumat félretennem, akkor megkapja azt. Pl öcsémnak nagyon érik egy új egér a pc-hez, ha addig nem vesz újat, akkor azt kap.

Szerencsére az én felmenőim is kezdik átvenni a szokásomat, nem tudom, így sokkal szeretetteljesebb az ünnap, nem az ajándék értékéről szól. Párom rokonai még nem változtak, tőlük kapjuk a sok haszontalanságot.

2010. okt. 22. 12:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi azt tervezzük, hogy elmegyünk étterembe közösen.
2010. okt. 22. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
A cicámnak kötök fonalból egy kis pulóvert, amit majd karácsonykor ráadok.
2010. okt. 23. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!