Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem szülei, testvérei,...

Férjem szülei, testvérei, eleinte olyan szimpik voltak, meg persze vannak jó tulajdonságaik, segítőkészek is. De most, így több mint 5 év ismertség után már nem szimpik túlságosan... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most már tiszta hülyének nézem őket.

1. Agymossa őket a TV amiben csak Fidesz propaganda megy (nem fideszesek még, de mindent benyalnak... Pl. olimpia alatt is azzal hívták férjemet, hogy egy b*** kitalálta hogy ő nő, és most a nőkkel bokszol).

2. A nővére a szörnyű iskolapéldája a lábtörlőségnek, és menthetetlen, mert már 32 éves. Nem lehet jobb belátásra téríteni.

3. Az anyja jól megkavarta a szart még mielőtt mi megházasodtunk, hála égnek az minket nem annyira érintette, de azért akkor is tanultam róla valamit...

4. A nővére olyan hülye, hogy nem értelmezi a szarkazmust, és úgy ír hogy "nállam", " nállunk" meg ilyenek.

5. Összeesküvéselmélet-hívők, azt hiszik ők 3-an, a covid injekciótól beteg a nővér, nem azért, mert a gyerek bölcsiből, oviból hazaviszi a fertőzést...

Még tudnám sorolni, csak vége a szünetnek. Tudom, én se vagyok tökéletes, nem azért mondtam.

Hála a jó égnek, a húga normális, ő még csak 19, másik generáció. Ő aranyosabb, meg más úton indult el, mint a szülők meg a nővér.

szept. 24. 10:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
18-as, te egy tipikus olyan menyecske leszel, aki miatt örülnek, ha nem jön el családi ebédre. Gratula, hogy egy családban ennyire nem tudsz elférni. Anyuci és apuci is fontos, mert az ilyen emberek miatt, mint te is nem éri meg őket elhagyni.
szept. 25. 08:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!