Férjem szülei, testvérei, eleinte olyan szimpik voltak, meg persze vannak jó tulajdonságaik, segítőkészek is. De most, így több mint 5 év ismertség után már nem szimpik túlságosan... Mit tegyek?
Most már tiszta hülyének nézem őket.
1. Agymossa őket a TV amiben csak Fidesz propaganda megy (nem fideszesek még, de mindent benyalnak... Pl. olimpia alatt is azzal hívták férjemet, hogy egy b*** kitalálta hogy ő nő, és most a nőkkel bokszol).
2. A nővére a szörnyű iskolapéldája a lábtörlőségnek, és menthetetlen, mert már 32 éves. Nem lehet jobb belátásra téríteni.
3. Az anyja jól megkavarta a szart még mielőtt mi megházasodtunk, hála égnek az minket nem annyira érintette, de azért akkor is tanultam róla valamit...
4. A nővére olyan hülye, hogy nem értelmezi a szarkazmust, és úgy ír hogy "nállam", " nállunk" meg ilyenek.
5. Összeesküvéselmélet-hívők, azt hiszik ők 3-an, a covid injekciótól beteg a nővér, nem azért, mert a gyerek bölcsiből, oviból hazaviszi a fertőzést...
Még tudnám sorolni, csak vége a szünetnek. Tudom, én se vagyok tökéletes, nem azért mondtam.
Hála a jó égnek, a húga normális, ő még csak 19, másik generáció. Ő aranyosabb, meg más úton indult el, mint a szülők meg a nővér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!