Férjem szülei, testvérei, eleinte olyan szimpik voltak, meg persze vannak jó tulajdonságaik, segítőkészek is. De most, így több mint 5 év ismertség után már nem szimpik túlságosan... Mit tegyek?
Most már tiszta hülyének nézem őket.
1. Agymossa őket a TV amiben csak Fidesz propaganda megy (nem fideszesek még, de mindent benyalnak... Pl. olimpia alatt is azzal hívták férjemet, hogy egy b*** kitalálta hogy ő nő, és most a nőkkel bokszol).
2. A nővére a szörnyű iskolapéldája a lábtörlőségnek, és menthetetlen, mert már 32 éves. Nem lehet jobb belátásra téríteni.
3. Az anyja jól megkavarta a szart még mielőtt mi megházasodtunk, hála égnek az minket nem annyira érintette, de azért akkor is tanultam róla valamit...
4. A nővére olyan hülye, hogy nem értelmezi a szarkazmust, és úgy ír hogy "nállam", " nállunk" meg ilyenek.
5. Összeesküvéselmélet-hívők, azt hiszik ők 3-an, a covid injekciótól beteg a nővér, nem azért, mert a gyerek bölcsiből, oviból hazaviszi a fertőzést...
Még tudnám sorolni, csak vége a szünetnek. Tudom, én se vagyok tökéletes, nem azért mondtam.
Hála a jó égnek, a húga normális, ő még csak 19, másik generáció. Ő aranyosabb, meg más úton indult el, mint a szülők meg a nővér.
"Nos szerintetek, 20 évesen nézte hogy tud mielöbb elköltözni, 21 évesen meg is tette. Akkor meg milyen lehet a véleménye."
És akkor minek tart velük kapcsolatot? En is ezt néztem, hogy léphetek le, de utána nem jártam vissza olyanok köze játszani magam mergezni, akiktől szabadulni akartam, akiket nem szerettem, akiktől menekültem.
Azt írod, nem hülye a ferjed, dehogynem az, ha ő mrg visszajár az allítólag sz,*r családjáhozm
Kérdező, te is vicces vagy. Ha férjed se bírja, minek eröltetitek? Én nem vagyok Fideszes, külföldön élek amúgy is. De én hagyom, hogy az emberek gondoljanak azt amit akarnak. Én úgy vagyok vele, hogy soha nem lehet tudni mi az igazság, és ezért nem fogok hülyének nézni senkit. Ellenben veled.
Ha ennyire nem normálisak, nem kötelez gondolom senki, hogy beszélj velük.
Kifejtenéd, hogy miért lábtörlő? :D nekem személy szerint az az ember a lábtörlő, akit kihasznának, aki csak azért jó, hogy segítsen. Javíts ki, ha tévedek. :D
1.) A felháborodásuk teljesen jogos, mert a transzformátorok konkrétan viccet csinálnak a női sportokból. Az más kérdés, hogy emiatt nem hívnék fel valakit, mert akkor naponta hússzor kéne hívnom őt, de ez már a férjed problémája, neki kell szólnia, ha zavarja őt.
2.) Ez a nővére magánproblémájának tűnik, ne foglalkozz vele.
3.) Ha tényleg ennyire gonosz, ne beszélj vele, ill. a kapcsolatot is megszakíthatod.
4.) Ez megint a saját problémája, ne foglalkozz vele.
5.) Az 1.)-hez hasonlóan itt is teljesen jogos a felvetésük, ha azt vesszük, hogy a holtottak hullanak, mint a legyek. [link]
18-as, te azért túltolod. "Főcsalád " 🤣🤣
Én nem pártooom a sz*r szülőket
de na, te ma vagy, két év múlva máf nem, a szülei meg akkor is a szülei lesznek. Szóval így nézve inkább ők a főcsalád, mint te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!