Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem szülei, testvérei,...

Férjem szülei, testvérei, eleinte olyan szimpik voltak, meg persze vannak jó tulajdonságaik, segítőkészek is. De most, így több mint 5 év ismertség után már nem szimpik túlságosan... Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most már tiszta hülyének nézem őket.

1. Agymossa őket a TV amiben csak Fidesz propaganda megy (nem fideszesek még, de mindent benyalnak... Pl. olimpia alatt is azzal hívták férjemet, hogy egy b*** kitalálta hogy ő nő, és most a nőkkel bokszol).

2. A nővére a szörnyű iskolapéldája a lábtörlőségnek, és menthetetlen, mert már 32 éves. Nem lehet jobb belátásra téríteni.

3. Az anyja jól megkavarta a szart még mielőtt mi megházasodtunk, hála égnek az minket nem annyira érintette, de azért akkor is tanultam róla valamit...

4. A nővére olyan hülye, hogy nem értelmezi a szarkazmust, és úgy ír hogy "nállam", " nállunk" meg ilyenek.

5. Összeesküvéselmélet-hívők, azt hiszik ők 3-an, a covid injekciótól beteg a nővér, nem azért, mert a gyerek bölcsiből, oviból hazaviszi a fertőzést...

Még tudnám sorolni, csak vége a szünetnek. Tudom, én se vagyok tökéletes, nem azért mondtam.

Hála a jó égnek, a húga normális, ő még csak 19, másik generáció. Ő aranyosabb, meg más úton indult el, mint a szülők meg a nővér.

szept. 24. 10:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A férjem családja is hamar bebizonyította, hogy nem épp normális, követendő példa. Én csökkentettem a kapcsolattartást, mert nem kérek a szarkeverésből meg a rosszindulatból.
szept. 24. 13:37
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nos szerintetek, 20 évesen nézte hogy tud mielöbb elköltözni, 21 évesen meg is tette. Akkor meg milyen lehet a véleménye."

És akkor minek tart velük kapcsolatot? En is ezt néztem, hogy léphetek le, de utána nem jártam vissza olyanok köze játszani magam mergezni, akiktől szabadulni akartam, akiket nem szerettem, akiktől menekültem.

Azt írod, nem hülye a ferjed, dehogynem az, ha ő mrg visszajár az allítólag sz,*r családjáhozm

szept. 24. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te is vicces vagy. Ha férjed se bírja, minek eröltetitek? Én nem vagyok Fideszes, külföldön élek amúgy is. De én hagyom, hogy az emberek gondoljanak azt amit akarnak. Én úgy vagyok vele, hogy soha nem lehet tudni mi az igazság, és ezért nem fogok hülyének nézni senkit. Ellenben veled.

Ha ennyire nem normálisak, nem kötelez gondolom senki, hogy beszélj velük.

Kifejtenéd, hogy miért lábtörlő? :D nekem személy szerint az az ember a lábtörlő, akit kihasznának, aki csak azért jó, hogy segítsen. Javíts ki, ha tévedek. :D

szept. 24. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Ne menj át hozzájuk. Ez olyan nehéz?
szept. 24. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ebben a családban te vagy a legnagyobb gond. Mentálisan tuti nem vagy oké. Itt az egyik kommented is jól bizonyítja: neked mindenki fideszes meg konteós aki veled nem ért egyet. Ez a bajod ezzel a családdal is. Meg a férjed is jó hamar lelépett onnan, de azért ahogy a kérdésben is írtad: a segítőkészségük az jó. Gusztustalan vagy.
szept. 24. 14:29
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy az írásodból az jön le, hogy te is fekete-fehérben látod a világot, meg a kommentelők jó része is. Amit a balos média lehoz, az is ugyanúgy nagyrészt hazugság. Pl az oroszok már két éve kifogytak a rakétákból és mosógépekből gyártanak bombát, valamint ásóval háborúznak a liberális média szerint. Aztán minden héten több száz rakétát lőnek ki, a lőszer gyártásuk meg a komplett NATO mennyiség triplája. Putyin hatszor meghalt és beteg, Biden persze egészséges (aztán most kiderült hogy eddig hazudtak és demens a bácsi). Ezenkívül sorolhatnánk a területeket, ahol arcátlanul hazudnak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem butább vagy tájékozatlanabb az aki M1-et néz, mint az, aki csont nélkül nyeli a balos média hazugságait.
szept. 24. 14:42
 17/21 Kroms ***** válasza:
25%

1.) A felháborodásuk teljesen jogos, mert a transzformátorok konkrétan viccet csinálnak a női sportokból. Az más kérdés, hogy emiatt nem hívnék fel valakit, mert akkor naponta hússzor kéne hívnom őt, de ez már a férjed problémája, neki kell szólnia, ha zavarja őt.

2.) Ez a nővére magánproblémájának tűnik, ne foglalkozz vele.

3.) Ha tényleg ennyire gonosz, ne beszélj vele, ill. a kapcsolatot is megszakíthatod.

4.) Ez megint a saját problémája, ne foglalkozz vele.

5.) Az 1.)-hez hasonlóan itt is teljesen jogos a felvetésük, ha azt vesszük, hogy a holtottak hullanak, mint a legyek. [link]

szept. 24. 14:43
 18/21 anonim válasza:
14%
Szia! Figyelj, mi a barátommal még össze sem vagyunk házasodva de MÁR meghúztam a határvonalat és 0 kontakt van a szülei és köztem, bár nálunk azért velem is volt bajuk meg hozzá kell tennem, hogy ők ultrahülyék. Ez ettől függetlenül nem befolyásolja rossz irányba a kapcsolatotokat sőt jobb lesz, mert nem lesz már az, hogy azt mondod a párodnak, hogy te nem akarsz átmenni hozzájuk és nem akarod, hogy hozzátok menjenek. A párodnak nem kell emiatt elszakadnia a családjától. Ő látogassa őket meg tartsa velük a kapcsolatot de te elmondod, hogy köszönöd szépen neked erre már nincs szükséged és csak leszívják az energiád.Itt viszont a következő kérdés már az, hogy a párod felfogja, hogy neki már te vagy az első és a "fő" családja nem anyuci meg apuci szóval előbb jössz te és az amit te akarsz, aztán a szülei. Ha férfiként már ennyire érett akkor helyesen fog cselekedni.
szept. 24. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:
"első" meg "fő család"... az ilyenek legyenek az utolsók a sorban!
szept. 24. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as, te azért túltolod. "Főcsalád " 🤣🤣

Én nem pártooom a sz*r szülőket

de na, te ma vagy, két év múlva máf nem, a szülei meg akkor is a szülei lesznek. Szóval így nézve inkább ők a főcsalád, mint te.

szept. 25. 07:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!