Hazugságvizsgáló a házasságban? Egyet lehet ezzel érteni? Vagy alanyi jog a hazugság joga?
*a nők megelégelték, hogy állandóan gyanusítgatják őket
Ha én megelégelem, hogy a férjem gyanusítgat (ez kb. pontosan a 2. alkalom lenne, az elsőt még megúszná egy figyelmeztetéssel), elválnék. Nekem nincs miért magyarázkodnom, nem is tenném. Számomra a bizalom és a tisztelet alap, ezt megadom és el is várom, de ha ő kételkedik bennem, akkor egyiket sem kapom meg. Ha neki annyira szar, hogy nem tud megbízni bennem, nem kell szenvednie mellettem.
Ennyi.
33N
így az életük nem egy pasitól fog függni, hanem egy géptől....
egy sztori, közvetlen környezetemből:
egy ismerősöm egy boltban dolgozott, ahol a vezető önrablást csinált. lezsírozta a nyomozókkl, hogy vrrják be az eladó srácokat.
azok hazugságvizsgálóval meg lettek hallgatva(kínozták őket, hogy vallják azt, hogy ők raboltak) és ahogy a srác kimondta, hogy ő a tettes, a hazugságvizsgálót megítélő aszthiszem pszichológus szerint:
"látzik, hogy át akarta verni a hazugságvizsgálót, de igazat mondott, ő a tettes"
és ez 2 éve bp-en!
A hazugságvizsgálók nem 99.999999% ig megbízhatóak.
Egész egyszerűen azért nem, mert nem az fejedben olvasnak, hanem a tested reakcióit figyelik. Főleg a metakommunikációs jeleket vizsgálják. Mint izzadás, vérnyomás, légvételek száma stb.
HA valaki nyugodt tud maradni, és megtudja tanulni megőrizni a belső békéjét azt hazudik össze vissza amit akar. A gép azt fogja állítani hogy igazat mond.
*Azért a nők is hibáznak időnként, de mégsem gondolom, hogy férfiak, már a 2. alkalomnál válnának.
Egyrészt lesz*rom, mások hogy élnek. Másrészt hiba és hiba között van különbség. Mindent el tudok fogadni, hiszen nem vagyunk tökéletesek, kivéve a bizalmatlanságot, a hűtlenséget és az erőszak bármilyen formáját (fizikai, szóbeli, lelki). A hűtlenségnél és a fizikai erőszaknál nincs újabb lehetőség, elsőre repül a pasi. Bizalmatlanság és szóbeli, lelki erőszak esetén kap még egy esélyt. Egyet, nem többet. Én nem tartozom az önsorsrontó nők közé, nem hagyom magam tönkretenni. Nem félek, hogy egyedül maradok, nem félek, hogy nem találok jobbat, jaj, mi lesz velem. Számomra egy kapcsolat a kölcsönös (ezt hangsúlyozom!) tiszteleten és elfogadáson alapszik, ebbe a felsorolt dolgok nem férnek bele, minden más igen. Nem érdekel, milyen a haja, visszacsavarja-e a fogkrém kupakját, sörözik-e a haverjaival, mennyit nyomogatja a távirányítót (el tudom magam foglalni én is!). Nem vagyok hisztérika, de vannak bizonyos dolgok, amikből nem engedek. Ha valakinek ez nem tetszik, nem kell velem élnie - szabadon dönthet, szabadon elmehet. De fenntartom magamnak is ezt a jogot, a felsorolt esetekben.
Nyilván Jemenben ez nem így működik, de a kérdés arra vonatkozot, mi lenne Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!