Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha Édesapám és...

Mit tegyek ha Édesapám és Édesanyám újra össze jönnek?

Figyelt kérdés
Már hogy egy 3 hete újra össze jöttek egy nagy balhé után. Nagyon hirtelen jött és elkesztek újra kapcsolatot építeni. Mikor meg kérdeztem az édesanyámat hogy: miért szeretitek egymást? Csak azt válaszolta hogy meg sajnálta az apámat. De ezzel az a baj hogy még 5 héttel ezelőtt utálták egymást. És még el is váltak. Édesanyám inkább vissza mondta hogy elváljanak. De szerintem az apám valamit csinált anyámmal mert egy fojtába cigizik. Régen elektoromas szívot. És ez nekem nem tetszik hogy ennyi balhé után össze jöttek újra. De még a tesómnak se. Mit tegyek és mi lehet az oka ennek?
aug. 28. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Te?? Semmit. Nem a te dolgod.
aug. 28. 18:40
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Lehet a pénz miatt. Vagy mert azt akarják, egyben maradjon a család vagy miattatok vagy a külső emberek véleménye miatt.
aug. 28. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
16 éves kor alatt nem szabad regisztrálni a gyakoriak. Szerintem te 12 se vagy. Ma már törölték az almaszörpös kérdésedet, nem kell újakat kitalálni. És
aug. 28. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Mit tegyél?

Szerezz be egy helyesírási szótárt, és forgasd sűrűn!

aug. 28. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Mi volt az almaszörpös?
aug. 28. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Nincs mit tegyél. Ez a felnőttek döntése. Nem tudom hogyan lesz ennek jóvége ennyi balhé után. Hivatalosan erre 10% esély van.

De ha nagyon akarják, akkor működhet, ahol igazi szeretet van, ott nincs lehetetlen

aug. 28. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Amíg ők szexelnek, te olvass, hátha javul a helytelen írásod.
aug. 28. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Te, mondjuk tanulj meg helyesen írni, aztán foglalkozz mások dolgaival.
aug. 28. 20:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmit, az ő dolguk
aug. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!