A szülők miért mindig azt a gyereket támogatják aki magától nem viszi semmire?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet egyenlően segíteni a két gyereket, miért kivételezik egy szülő? Miért azt segítik a szülők mindig aki eleve egyébként nem is érdemelné meg le se szarja a szüleit meg a háta mögött lehordja, és elég esetlen, azzal szemben aki meg tud állni a talpán és akárhogy bánnak vele tiszteli őket? Miért a "rosszabbiknak" hagyják a hagyatékjukat? Arra nem gondolnak hogy ugyanolyan nehéz a másiknak is? Aki van/volt ilyen helyzetben megköszönném ha tudna értelmes választ adni.aug. 27. 07:51
31/35 anonim válasza:
14# mert ha 2 gyereked van, mindkettő ugyanúgy hozzád tartozik.
Hiába tűnik úgy hogy az egyik nem szorul rá a támogatásodra. Attól még az nagyon rosszul esik neki hogy leszarják, pedig ő ugyanúgy beletett a dolgaiba erőt energiàt.
Na már most nekem kettő gyerekem van. Teljesen különbözőek, nyiladoznak, kisfelnőttek. Mindkettőt egyformán támogatom. Azt meg már döntsék el egymás között hogy melyik mennyire érzi rászorulónak magát. Halkan megjegyzem, jól nevelt gyerekek felelősségtudattal, és az egyik segíti a másikat.
És ez számomra csodálatos dolog.
32/35 anonim válasza:
Én biztos hogy nem építkeztem volna mögéjük. Anyóséktól jó messze kell lakni, nem tudtad?
Másrészről még értéktelen is így az a ház ki venné meg.
Meneküljetek sose fogjátok megbánni.
33/35 Senior Séf válasza:
Ha az egyik gyerekednek térdig ér a víz, a másiknak az álláig, melyiknek sietsz a segítségére?
34/35 Kései Sirató válasza:
#33 ez egy buta és életszerűtlen példa.
35/35 anonim válasza:
33as, mindkettőnek egyszerre, mert mindkettő az én gyerekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!