A szülők miért mindig azt a gyereket támogatják aki magától nem viszi semmire?
Egyformán támogatom a gyerekeimet.
Minket is egyformán támogattak. (Van egy bátyám, aki minden pénzét elszórja, nem tud félretenni, ellentétben velem, én nem szórom a pénzt, mindig félretettem valamennyit.)
A kérdés ennél összetettebb.
De logikus, hogy az esetlenebbet jobban támogatják.
Szerintem örülj neki, hogy nem szorulsz úgy másra, mint a testvéred, mert ez a képesség többet ér a vagyonnál.
Ha nem lesznek a szülők, sokkal nehezebb dolga lesz!
A kérdésed annyiban hibás, hogy nem kellene bele az a szó, hogy mindig. Egyes szülők teszik ezt, nem minden szülő.
Azért mert igazságtalanok, vagy szenilisek, vagy túlságosan buták, vagy egyszerűen az egyik gyereküket sokkal jobban szeretik.
Kérdező, mi hárman vagyunk, én vagyok a legidősebb, egy húgom és egy öcsém van. Én mindig kiemelekdően jól tanultam, nem okozott gondot egy nagyon jó gimi, majd az egyetem, és egy jó állás.
A húgom és öcsém mindketten nagyon gyenge képességűek, és bár szereztek szakmát, arra pl egyik sem alkalmas, hogy önállóvá váljon, az alkalmazotti lét teljesen oké nekik, de nem túlfizetett sem a varrónő, sem a kertész felénk alkalmazottként. Nekem semmi gondom azzal, hogy a szüleink őket tovább támogatták azzal, hogy otthon éltek, vagy hogy az ő gyerekeikre gyakrabban vigyáznak. Én megtehetem, hogy fizessek egy szitternek, nekik nem fér bele. Eszembe nem jutott soha irigykedni, mert még így is én vagyok jobb helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!