Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szülők miért mindig azt a...

A szülők miért mindig azt a gyereket támogatják aki magától nem viszi semmire?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet egyenlően segíteni a két gyereket, miért kivételezik egy szülő? Miért azt segítik a szülők mindig aki eleve egyébként nem is érdemelné meg le se szarja a szüleit meg a háta mögött lehordja, és elég esetlen, azzal szemben aki meg tud állni a talpán és akárhogy bánnak vele tiszteli őket? Miért a "rosszabbiknak" hagyják a hagyatékjukat? Arra nem gondolnak hogy ugyanolyan nehéz a másiknak is? Aki van/volt ilyen helyzetben megköszönném ha tudna értelmes választ adni.

aug. 27. 07:51
1 2 3 4
 11/35 Kései Sirató ***** válasza:
94%

"Tengerimalacéknál egyszerűbb, ott az életképtelent megeszi az anyja, "majd lesz másik"."

Ez nem igaz, talán kevered valamilyen más állattal. A tengerimalac nem eszi meg a gyerekét, legfeljebb az egyiket nem szoptatja, ha túl sokan vannak.

aug. 27. 09:38
 12/35 anonim ***** válasza:
84%

Én valahol megértem, valahol nem.

Szerintem az életképtelennél vagy legyen elismerve és hangoztatva, hogy sérült, vagy egyforma bánásmódot kapjanak a tesók.

Semmi bajom nem lenne, ha úgy nőttem volna fel, hogy a tesómnak baja van, de mivel mindig leszóltak mindenkit, aki ilyet mondott, de felmentették az iskolába járás terhe alól, elviselték az agresszív dolgait, így olyan is, mintha èp lenne, még ha józan ésszel tudom, hogy nem is. Ő nem tudja magàról, hogy baja van, mindent vár és torzan látja a valóságot..

Nekem ez nem tetszik. Meg itt nem ilyen bébiszitterekről van szó, kicsinyes dolog ilyesmin rágódni, gondolom több türelem, törődés meg százezrek jutottak neki.

Nálunk én egy sérült gyereket nevelek egyedül, top 5 gimibe jártam, egyetemre, jól tanultam. Öcsém mindenhonnan elküldve a magatartása miatt, verekedèsek, lopás, szerencsejàték, bukások, érettségi épphogy megvan, borzalmasan viselkedik, és jobban van segítve látványosan, máshogy van vele bánva.

Undorítónak tartom. Ha abban nőtt/nőttünk volna fel, hogy beteg, egész más lett volna, lenne, de így nagyon haragszom a szüleimre. Az enyém tudja, hogy a viselkedése kirívó, tudja, hogy gyodon vagyok vele, tudja, hogy az iqja nem függ attól, hogyan viselkedik/reagàl dolgokra és rohadt szerencsésnek érzi magát, hogy rááldozok 10 évet és mindent megteszek, hogy önálló legyen, akkor is, ha épp rossznak éli meg a dolgokat(amik nem rosszak, normálisak!)

Én máshogy csinálom. Lehet, sőt biztos, hogy az enyémnek kevesebb az önbizalma, de ez inkább realitás, mert mire lenne, ha alap dolgok nem mennek. Tesómnak hatalmas volt mindig a semmire.

aug. 27. 09:40
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
10, sehol nem írtam, hogy most is támogatni kell őket. Azt írtam, tovább támogatták őket.
aug. 27. 09:41
 14/35 anonim ***** válasza:
72%

Ha a ket gyerekem kozul az egyik tamogatasra szorul, a masik nem, akkor egyertelmu, hogy azt kell tamogatni, akinek arra szuksege van.

Nyilvan ez elmeleti kerdes, mert nincs gyerekem, de nem latom be, hogy miert kellenne azt tamogatni anyagilag, aki arra nem szorul ra?

aug. 27. 09:43
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
11es a miénk megette..
aug. 27. 09:44
 16/35 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván azt támogatjuk, aki támogatásra szorul.
aug. 27. 09:48
 17/35 anonim ***** válasza:
41%
Mondjuk teljesen egyértelmű, hogy értelmes ember azt támogatja, aki rászorul.
aug. 27. 10:22
 18/35 anonim ***** válasza:
35%
#11 Dehogynem, ha úgy látja, hogy nincs elég táplálék, akkor simán elintézi a gyengébbet. A saját szememmel láttam! Állatkertben, mert a tengerimalac nem tudja, hogy több kaját fog a gondozóktól kapni, csak mert kölyke lett, az addigi adagra lett kondicionálva és nagy volt az alom. (Igen, ott álltam több mint fél órát és végignéztem.) Nem gyakori, de megteszik.
aug. 27. 10:49
 19/35 anonim ***** válasza:
53%
A hörcsög is benyomja a kicsiket, ha úgyvan.
aug. 27. 11:25
 20/35 anonim ***** válasza:
62%

Azt támogatják aki rászorul?

Akinek az egyik gyereke dolgozik, túlórázik, építkezik, a másik pedig nem akar dolgozni, nem akar otthonról elköltözni, nem akar felnőtt életet élni, szerinted az megérdemli a támogatást? Megérdemli, hogy a házat ő örökölje majd, mert neki nincs?

Nem értek egyet.

aug. 27. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!