Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél ha a párod kihaszná...

Mit tennél ha a párod kihasználna teljesen egy 22 hónapos gyerek mellett?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy nőnek az a dolga, hogy vezesse a háztartást és a gyerkőcöt nevelje, de azt már egy kicsit túlzásnak tartom, hogy még ezek mellett (nulla segítséggel), még a csekkekre valót is én keressem meg! Akkor mi a férfi dolga? Dögleni a tv előtt és zabálni abból a pénzből, amit az asszony keres meg? Ti hogy intéznétek ezt el a párotokkal?
2010. nov. 2. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem...most otthon vagy a gyerekkel vagy dolgozol?
2010. nov. 2. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Én sem értem, azt írtad, hogy elvárja, mert te úgyis otthon vagy a gyerekkel. Akkor most nem te dolgozol? Meg ő dolgozik? Mert ha nem, elvileg ő is otthon van. Vagy nem? Nekem kicsit zavaros..
2010. nov. 2. 14:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Most otthon vagy és ráérsz,vagy csak te dolgozol?
2010. nov. 2. 14:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem dolgozom, Gyed-et kapok, ami több mint az ő fizetése. Ő úgy gondolja, hogy itthonról majd kitalálok valami munkát, amivel több pénzhez jutunk. Már keresi az új munkát, csak sajnos nem látom, hogy bárhová elküldené az önéletrajzát.
2010. nov. 2. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
7%

Én még mindig nem értem...egy család vagytok, akkor természetes, hogy a megélhetést mindkét fél fizujából finanszírozzátok. Az alap, hogy te foglalkozol a gyerekkel, vezeted a háztartást, hisz ő is megteszi a dolgát, dolgozik. Az, hogy rosszul keres nem hiszem, hogy az ő hibája. Azt várod, hogy a férjed menjen el dolgozni, utána hazaérve még intézze el a háztartást, főzzön, törődjön a gyerekkel, amíg te a GYIK előtt ülsz?

"Dögleni" és "zabálni"...miért szültél ennek a férfinak gyereket, ha ennyire nem tiszteled és így írsz róla???

2010. nov. 2. 14:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Nahát igen megváltozik mindenki véleménye ha érthetöbben leírod amit kérdeztél.Ìgy már más,nem teljesen semmirekellö a férjed,csak lehet te vagy egy kicsit türelmetlen.Nem?
2010. nov. 2. 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért legyen dugipénzed.
2010. nov. 2. 18:46
 18/18 anonim ***** válasza:
A kezébe pakolnám a szennyest, meg a mosogatnivalót, hogy akkor ő is vegye ki a részét a munkából, ha már pénzt keresni nem hajlandó.
2010. nov. 2. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!