Apam elment itthonrol ugye nem csinal semmi bajt majd?
Figyelt kérdés
Szoval mar tobbszor ez megtortent osszevesznek anyammal meg elege lesz a csaladbol es lelep altalaba ilyenkor azt mondja ongyilkos lesz de most nem mondott ilyet de mi van ha csinal valamit magaval mar parszor volt ilyen ugy..? Felek nehogy baj legyen.
16/L
aug. 16. 18:03
31/66 anonim válasza:
Hasonló cipőben járunk. Én apám is többször csinált már ilyet, én is mindig pánikoltam, hogy mit csinál. Telefont, semmit nem vitt magával, volt, hogy ittasan ült autóba... Mindig megkerült. Viszont a szüleid kapcsolata lehet nem túl fényes, ha ilyen gyakran előfordul. Esetleg ajánld fel a párterápiát a számukra, az segíthet, ha apád is fejlődőképes, mert ez nem lehet alapállápot. Kitartást!
32/66 anonim válasza:
Jaj de naivka vagy, 16 eves, azt mondja nincs olyan nő akivel nőzni tudna… hat ha nem tudnak kézen fogva járni a faluban akkor felejtős persze, ilyen h szexkapcsolat pl házas nővel, ilyenről hallottál?
33/66 anonim válasza:
Fogadok veled akarmennyiben h 12 óraig hazakerül max fel 1 ig!!! Kedves kerdező! Majd nezd meg az arcát milyen faradt szétesett!
Majd fogod tudni
34/66 A kérdező kommentje:
#32 nem vagyok naiv csak fix nem nozni megy ilyenkor.
aug. 16. 21:45
35/66 A kérdező kommentje:
#33 hat remelem haza jon
aug. 16. 21:46
36/66 anonim válasza:
De még mindig jobb lenne ha nőzni menne,minthogy baj történjen vele!
37/66 anonim válasza:
Miért kell mindjárt azzal gyanúsítgatni, hogy biztos nőzik? Teljesen hihető, hogy így megy el lehiggadni, mint ahogy a 26-os is leírta. Egyszer nagyon összevesztek a férjem és a fiam. A fiam mérgesen elment, autóba ült és jó másfél órát nem jött haza. Idegeskedtünk, természetesen, de miután hazajött, odament az apjához, átölelte, sírtak mind a ketten és aztán szent volt a béke...
38/66 anonim válasza:
Hányszor csinal egy nőcsábász otthon műbalhét, valamin összekap, hogy tudjon meglépni a szeretőjéhez, aki várja és akinek általában szól is, hogy jövök megszabadulok otthonról, rendezek egy cirkuszt es kész!
Hany ilyenről hallottatok? Mert én 2 ről is!
Es meg sír is úgy megy el
39/66 anonim válasza:
Nagyon aranyos a kérdező amúgy, igazi gyereklélek, így aggódik az apjáért, de foglalkozz magaddal drága, ne stresszelj, próbálj pihenni, aludni, relax, ülj be a kádba, vagy tusolj le, igyál egy pohár tejet es nézz relax nevetős videókat! Ne foglalkozz te ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!