Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apam elment itthonrol ugye...

Apam elment itthonrol ugye nem csinal semmi bajt majd?

Figyelt kérdés

Szoval mar tobbszor ez megtortent osszevesznek anyammal meg elege lesz a csaladbol es lelep altalaba ilyenkor azt mondja ongyilkos lesz de most nem mondott ilyet de mi van ha csinal valamit magaval mar parszor volt ilyen ugy..? Felek nehogy baj legyen.

16/L

aug. 16. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

Aki ilyet mond h öngyilkos lesz

És hogy kiborítja a csalad ott valami nem stimmel

Meg kell beszélni és helyre jönnek a dolgok

aug. 16. 20:51
 22/66 anonim ***** válasza:
0%

Inkább próbáljátok megbeszélni szüleitekkel, hogy ne veszekedjemek mert előbb utóbb baj lesz.

Vagy találjanak rá megoldást hogy ne legyen ez...

aug. 16. 21:10
 23/66 anonim ***** válasza:
79%
A szüleim elég sokat veszekedtek gyerekkoromban, csak ott anyám volt az aki többször elment utána otthonról. Egyszer nagyon megijesztett bebennünket, órákig nem jött haza. Bekopogtam minden ismerőshöz, rokonhoz, nem ment-e hozzájuk éjszakára. Éjfél után két órával ért haza, azt mondta, mikor meglátta milyen állapotban vagyok, elhatározta, hogy többet ilyet nem csinál. Azt mondta, a temetőben volt, az anyja sírjánál....
aug. 16. 21:27
 24/66 anonim ***** válasza:
12%

Elment az anyukad pasizni 23 as, azert balhézott össze, hogy tudjon lelépni!

Persze, temetőben volt

aug. 16. 21:30
 25/66 anonim ***** válasza:
71%
Nem ment el pasizni. Nem ő szokta kezdeni a veszekedést, és nem ő hagyta ott a családot pár hónapra a szeretője végett...
aug. 16. 21:34
 26/66 anonim ***** válasza:
Énvelem egyszer olyan fordult elő, hogy nem közvetlen veszekedés után, de még bennem volt az indulat késő este, amikor elmentem az autóval. Feleségem már lefeküdt, szépen kiraktam a kocsiból az előszobába a két gyerekülést, hogy feltűnjön neki, hogy az autóhoz mentem. Aztán be az autóba. És érdekes módon, ott le is higgadtam, még csak gyorsan sem mentem, nehogy egy rendőr elvegye a jogsimat. Szóval az életösztön mellett még a jogsi-megtartási ösztön is bennem volt, akármilyen indulatos voltam. :-) Elmentem egy hosszú úton, ahol még sosem jártam, de mindig kíváncsi voltam, mi van arrafelé. Kb. egy órán át autóztam, aztán hazaértem, az üléseket szépen visszaraktam és bejártam a garázsba. A feleségem fel sem ébredt közben, így nem is aggódott értem. A gyerekek sem. És akkor már nem is voltam feszült.
aug. 16. 21:35
 27/66 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nőzik apukád, ti meg aggódtok. Így lépett olajra nagy felsértődötten
aug. 16. 21:37
 28/66 A kérdező kommentje:
Meg azota se jott haza remelem nem lesz semmi..
aug. 16. 21:38
 29/66 A kérdező kommentje:
#27 nincs semmilyen no akivel nozni tudna.
aug. 16. 21:38
 30/66 anonim ***** válasza:
16%
Majd hazajön olyan fel 12 fele, rogyadozó térdekkel, piros szemekkel, de persze a sírástól
aug. 16. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!