Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apam elment itthonrol ugye...

Apam elment itthonrol ugye nem csinal semmi bajt majd?

Figyelt kérdés

Szoval mar tobbszor ez megtortent osszevesznek anyammal meg elege lesz a csaladbol es lelep altalaba ilyenkor azt mondja ongyilkos lesz de most nem mondott ilyet de mi van ha csinal valamit magaval mar parszor volt ilyen ugy..? Felek nehogy baj legyen.

16/L

aug. 16. 18:03
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Most nem mondott ilyet h ongyilkos lesz de sztm meg van ra az esely. Nem vitt magaval telefont se. Lehet csak tenyleg setal vagy nem tudom.
aug. 16. 19:47
 12/66 anonim ***** válasza:
21%

Minden családban vannak kisebb-nagyobb problémák, de egy családapát aki a leg erősebb a családban nem lenne szabad ilyen mély pontra "zuhantatni"

Mert nem normális dolog az,ha olyat mond hogy öngyilkos lesz

Ott a családja akikért élni kell

De valószínű,hogy a családja valamiért keményen kiboríthatta

Ő a férfi nem szabad ilyen pontra mélyíteni érzelmileg

Egy férfit szigorúan tisztelni,szeretni kell a családban!

Ha nem megy egy kapcsolat szemtől szembe meg kell beszélni és minden megoldódik!

aug. 16. 19:51
 13/66 anonim ***** válasza:

#10 vagyok.

Higgyél nekem, én 51 éves férfi vagyok, szintén házasságban élek, és bele tudom képzelni magam apukád helyébe. Haza fog jönni!

aug. 16. 19:51
 14/66 anonim ***** válasza:

"Most nem mondott ilyet h ongyilkos lesz"

Elég ha egyszer már kimondta!

Szerintem nem fog öngyilkos lenni azt csak idegességből mondhatta

De elég rossz ha már ilyet mondott

aug. 16. 19:53
 15/66 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, kérdező. Kiment kiszellőztetni a fejét, sétál egy nagyot, lenyugszik és hazamegy. Az jó tanács, hogy ha hazaér, öleld meg és mondd neki, hogy szereted.

Viszont ha öngyilkosságot emlegetett korábban is, akkor azt mennyire gondolta komolyan? Mert van, aki egyáltalán nem mondja komolyan, csak mondjuk zsarolni akar vele meg ilyesmik. De ha kicsit is komolyan gondolja, akkor szaksegítség kellene neki, és ha sokat veszekednek anyáddal, akkor párterápia mindkettőjüknek.

aug. 16. 19:55
 16/66 anonim ***** válasza:
75%

Nem ismerjük a helyzetedet.

Lehet hogy hazamegy, lehet hogy nem.

Egyik ismerősöm is állandóan ezt csinálta.

Csak egyszer meg is tette, eltűnt, senki se tudta hol van. Aztán egyszer meglett pár hét múlva… Lógott egy fán az erdőben… Igaz ő alkoholista volt.

aug. 16. 20:20
 17/66 anonim ***** válasza:

Kisfilmet néztem Kristin Chubbuck-ról (asszem igy kell irni a nevét)

Ő volt az első aki végzett magával élő adásban TV-ben! Avagy

Öngyilkosság élő adásban

Az a nő érzelmileg nagyon mély ponton volt bipoláris zavara volt, gyereke se lehetett, a szerelme is elhagyta. Gyakran gondolkozott öngyin

Majd egy napon vásárolt egy fegyvert a kollégája kérdezi tőle hát az meg minek?

Erre Kristin azt mondta megöli magát vele

Majd ahogy elkezdte a napi bemondót mondani a Tv-ben

Előkapta a revolvert és lelőtte magát.

aug. 16. 20:32
 18/66 anonim ***** válasza:
100%

Nevelőapám kb 20 éve csinalja ezt.

Kb 2 havonta összevesznek úgy anyával, hogy a fél falu hallgatja. Majd bevelőapám fogja a kötelet, hogy elege van, felköti magát.

Lelép, iszik pár sört a kocsmába aztán hazamegy.

aug. 16. 20:33
 19/66 anonim ***** válasza:

#11 vagyok

Hiába pontoznak le akkor is igazság hogy a békességnek szeretetnek párja nincs a családban

Ha az nincs meg akkor gatya

aug. 16. 20:44
 20/66 anonim ***** válasza:
64%

Nekem az ex barátom volt ilyen teatralis, de ő manipulatív szociopata volt, aki képes volt sírni, hogy a becsületét sérelem érte, mert rájöttem, hogy kúrogatja a fél várost es min 1 komoly de nyitott kapcsolata van mellettem, folytak a könnyei, vonyított, hogy megöli magát, küldött fotókat fára kötött spárgáról, felment a hegyre autóval, persze mellette a ribijével es rajtam szórakoztak

Egyszer mondtam neki, tegye meg, ne fenyegessen vele, erre rámrikácsolt hogy egy kur.a se éri meg, hogy eldobja az életét! De ha mennie kell, magával visz legalabb 4 et!

Mindegy h azok ártatlanok!

Az is mindegy volt hogy en nem léptem sose félre, akkor is kur.a voltam.

Képes volt lerogyni, ájuldozni, zenéket kükdözgetni stb ez a buta tipikus elbutult proli, aki életében könyvet csak kirakatban látott

aug. 16. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!