Anyám elment itthonról és nem tudom hogy hova! Itt hagyott minket az alkoholista apámmal. Félek hogy anyám csinál magával valamit. MI tévő legyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 10:05
1/23 anonim válasza:
Nincs mobiltelefonja? Mikor ment el? Mit vitt magával?
2/23 anonim válasza:
Csak úgy szó nélkül elment?Telefonja van?Nem tudod hívni?
Mikor ment el?Vitt magával valamit?Vagy csak össze kapta magát ,és lelépett..Bocsi a sok kérdéséer.Írj konkrétumokat,akkor tudunk segíteni.
4/23 A kérdező kommentje:
van mobilja de akkor is ha hívnám önfejű nem fog hazajönni, a szokásos dolgokat vitte magával táska, stb. Azért mert el, mert az apám képtelen lakást keresni és itthon kerülgetjük őt, és ez már idegben tart minket.
2010. jan. 3. 10:14
5/23 anonim válasza:
Akkor való színű csk "kiszellőzteti" a fejét.Ha lenyugodott biztosan haza fog menni.Nyugi.
6/23 A kérdező kommentje:
az is lehet, de rettentő idegben volt, ebbe az állapotban bármi megtörténhet, kérem ha valaki tud pest környékén 20 000 ft körül albérletet kérem írjon!!!!!!!!!!
2010. jan. 3. 10:19
7/23 A kérdező kommentje:
kilátástalanok vagyunk, segítsetek keresni!!!
2010. jan. 3. 10:21
8/23 anonim válasza:
De ha hívnád, akkor legalább tudnád, hogy jól van, élésvirul, ilyesmi.
9/23 A kérdező kommentje:
hívtam, de és igen hála Istennek, de még hosszú a nap, és kegyetlenül félek!! aki tud 20000 körül albérletet pest környékén vagy pesten kérem írjon!!!!!!
2010. jan. 3. 10:25
10/23 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok mert nem pesti vagyok!
De anyukáddat n hagyd cserbe beszélj apukáddal hogy ez igy nem megy tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!