Anyám elment itthonról és nem tudom hogy hova! Itt hagyott minket az alkoholista apámmal. Félek hogy anyám csinál magával valamit. MI tévő legyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 10:05
11/23 anonim válasza:
Lehet sok lesz, de 60-ért találtam egyet: [link]
12/23 anonim válasza:
Albérlet.hu Regisztrálni kell.De azért lehet hogy reg.nélkül is tudsz keresgélni.Nézz rá az oldalra.
Mennyi idős vagy?
13/23 anonim válasza:
Előző vagyok: [link] 35ezer forintért találtam ezt. Nagyon remélem hogy segítségedre voltam!! Ne búsúlj egyébként! A nők, meg ha egyáltalán az ember ideges, hirtelen felkapja a vizet, lehet elment egy barátnőjéhez, vagy egy kávézóba, de olyankora ne gondolj hogy megöli magát!! ok? nem szabad egyből a légrosszabbra gondolni! :)
14/23 anonim válasza:
10:39-es vok, az előző válaszra úgy értettem, hogy 10:36 vok, mert megelőzött vki :)
15/23 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget! amúgy az a baj hogy anyám mindig azt mondta hogy Dunának megy, vagy begyógyszerezi magát, így nehéz nem gondolni rá :(
2010. jan. 3. 10:46
16/23 anonim válasza:
Tudom, de ijeszgethetett, mert a haláltól, ő is fél szerintem, jó egy bizonyos ponton már mindegy de rád gondol hogy te vagy neki és szerintem nem öli meg maggát, de sokszor hívd fel, mást nem tudok mostmár mondani, vagy gépezz.
17/23 anonim válasza:
Nem fog semmi hülyeséget csinálni,annál jobban szeret és félt titeket.Csak valószínűleg elment egy kicsit gondolkodni.Én anyám is sokszor csinált ilyet.
18/23 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy tartottátok bennem a lelket, hálás vagyok! nemrég jött vissza azzal hogy ki teszi apámat! és már pakol is, nem érdekel felőlem is hajléktalan is lehet, de menjen innen, mert ezt idegekkel nem lehet bírni. Még1x köszönöm mindenkinek!!
2010. jan. 3. 11:05
19/23 anonim válasza:
Na, és most reméljük, hogy jobb lesz minden. =)
Minden jót kívánok!
20/23 anonim válasza:
Szegenykem(((. Ki tettet anyud apadat? Menjen o a hid ala, ha ennyire felelotlen egy alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!