Más se szeret időt tölteni a családjával?
A lényeg hogy te tökéletes vagy kérdező. Szerintem ha otthon is ennyit picsogsz akkor te sem hiányzol nekik.
Apád politikai nézetei miért foglalkoztatnak? Az én szüleim hihetetlen magazint, meg minden konteót lenyelnek de ettől még ugyanúgy szeretem őket. Ne próbáld másokra ráeröltetni a valszeg baloldali politikai nézeteidet, illetve ha a családoddal jóban akarsz lenni jobb ha nem politikai nézet alapján válogatsz ahogy elnézem.
Ilyenkor tipikusan mindenki azt mondja, hogy kerüld őket, hogy tarts távolságot.
Van az a szintű toxikusság, amikor ez indokolt, de mielőtt eljutsz ide, mi lenne, ha megfordítanád a helyzetet?
Együtt él néhány családtag és van egy valaki, akiről alig tudnak valamit, mert mindig mindenből kivonja magát, nem is él velük, koleszos, távolságtartó, nem tölt velük időt, nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.
Fordítsd meg és közeledj feléjük! Kérdezd meg a tesódat, hogy éppen mivel kockul? Beszéltesd, meséltesd, akár kérdezz tőle valamit, amit nem tudsz, de ő igen. Apukáddal is beszélgess! Nekem mindig bevált (MÉG AKKOR IS HA KIDEKORÁLJÁTOK A VÁLASZOMAT PIROSSAL!!!!) az, hogy a távolságot a kissé fura vagy toxic szerettemmel én kezdtem el lebontani. Amikor feladata és szerepe van, hidd el, másképp viselkedik. Én apámmal javítottam meg a kapcsolatot úgy, hogy kérdeztem és szívességeket kértem tőle. Olyan örömmel teljesítette, hogy elfelejtett a végére mérgező lenni. A tesóddal is keresd a közös program lehetőségét, néha kérd meg valamire. A végén sokat kell, hogy javuljon a kapcsolatotok. Ha mégsem, ráérsz akkor kámfort játszani és elkerülni őket. De egy esélyt adj, mert a családtag, a rokon az adott, nem csereszabatos, mint a haver.
6-os válaszoló, elég nagy bullshit amit ide írtál. Az én apám is toxikus és pszichopata kell hogy legyél ha szeretni akarod. 5-ből 4 gyereke kb utálja. Nárcisztikus is egyben.
Ugyan én tartom vele a kapcsolatot de nem szívesen. Kérdező szerintem erre nincs megoldás csak a költözés de hát azt meg hogyan mert minden k*rva drága.
Bullshites kollégának! Mit írtam? "Van az a szintű toxikusság, amikor ez indokolt, de mielőtt eljutsz ide, mi lenne, ha megfordítanád a helyzetet?"
Azaz adjon esélyt. Ha nem megy, akkor valóban no contact. De csak akkor.
Ne próbáld másokra ráeröltetni a valszeg baloldali politikai nézeteidet?
Miért ennyire valószínű számodra, hogy balos? Lehet épp, hogy jobbos...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!