Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleim nem szeretik bnőm!...

Szüleim nem szeretik bnőm! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

szüleim nem kedvelik bnőm és azt akarják hogy szakítsak vele pedig már 1 éve és 2 hónapja eggyütt járunk!

én 18 vagyok bnőm 17 lessz!

anyámék azt hiszik hogy bnőm nem kedveli őket pedig ez nem így van!

sajnos bnőm nem mer kérdezni anyámtól és nem mer sokmindennek neki álni nálunk mert fél kérdezni nehogy elronson valamit! tegnap elött az volt a gond hogy nem velük mentünk vásárba hanem külön mentünk el vonattal és azt hiszik e miatt hogy úgy intézünk mindent hogy ne velük menjünk mert nem szeretjük őket és bnőmet e miatt nem engedik ide azt mondták költözzek hozzájuk meg ilyenek de nem szeretnék itthonról elmenni mert itt van a fényező mühelyem is!és nem tudom hogy ezt még valahogy rendbe e lehet hozni vagy nem mert szeretném ha mindne rendbe lenne!

2010. nov. 1. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

welcome in the club :)

Am. nagyon nem tudsz mitteni, ha szereted a csajt és látsz bármi esélyt arra, hogy együtt maradtok hosszú távon akkor tipli anyádéktól. (Ez am. is egy jó tipp, mert anyádék mindenkit utálni fognak. :) ) Én is így jártam, de én már teszek arra hogy ők mit hisznek. Így jártak oszt kész, ne hagyd, hogy tönkre mennyenek a kapcsolataid a szüllid miatt.

2010. nov. 1. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is kitartás.A párom szülei is ilyenek csak avval a különbséggel hogy mi több mint 3,5 éve együtt vagyunk és én kérdezem mit segítsek hogyan csak ha valami nem úgy jön össze ahogy akarják vagy nem velük megyünk valahova(kevés időt tudunk miattuk együtt tölteni)akkor kivágják a hisztit.De már volt hogy ok nélkül is.Kitartás és ha lesz rá esélyed,pénzed persze munkád is akkor költözz el.
2010. nov. 1. 23:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1. "Anya, a Zsófi nem utál titeket, csak egyszerűen fél attól, hogy valami olyat csinál, ami nem tetszik nektek, ezért olyan feszélyezett, mikor nálunk van. Ha nem hiszitek ezt el, az csak rontani fog a helyzeten."

2. Ha nem értik meg, sajnos kénytelen leszel függetlenedni tőlük.

2010. nov. 2. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!