Vannak akik elmenekültek otthonról? Elmeséled, hogy milyen körülmények kényszerítettek, hogy meglépd ezt a lépést, s végül jó vagy rossz döntésnek bizonyult-e.?
Toxikus, OCD-s, passzív-agresszív anyuka, megalkuvó apuka.
Szar gyerekkor, valamin mindig ment a hiszti, mert anyámnak minden baj volt, de a mártírkodást azt nagyon élte.
Vagy kiabált velünk vagy napokon át csenddel vert - aztán feltámadt a lelkiismerete, akkor meg elhalmozott (hamis) szeretettel - ez tartott max 2-3 napig, majd ismét jött az ordítás a semmiért.
Vagyis mindenért.
OCD - ha csíkos maradt pl az ablak egy helyen pucolás után, az egész házban újra meg kellett mindet pucolni, az alsógatyákat vasaltatta, kétnaponta felmosás, porszívózás...
Mindegy, 21 voltam, mire összegyűjtöttem elég pénzt, hogy lakótársakhoz összecuccoljak, ennek tizennégy éve, azóta nem mentem haza.
Pszichológushoz járok, étkezési zavarom lett, önbizalomhiány, meg egy csomó probléma, anyám viselkedése miatt.
Engem anyám lelkileg bántott
kb 12 éves koromtól.
Meg különböztetett a húgomtól
akit mindig jobban szeretett
mert az szerinte hűséges volt
hozzá, és nem ment el apánkkal.
Folyton kiabált velem szavakkal
sértegetett. Volt hogy enni
sem kaptam. Aztán miután
apánk meghalt, a mamámmal
kezdte el ugyanezt.
Hogy én " szóba álltam
az ellenségével."
23 éves koromban
menekültem el a párommal
aki konkrétan meg szöktetett
mert már nem lehetett bírni
azt a lelki terrort amit kaptam.
Mindenbe bele szóltak, nem
fogadták el hogy szakítottam
az előző barátommal, és azt akarták hogy vissza költözzem
hozzájuk vele.
Azóta nem tartja velem
A kapcsolatot az anyám
én sem vele, a húgommal
csak néha beszélek.
Szerintem nagyon jó
döntés volt azóta sokkal
jobban vagyok meg nyugodtabb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!