Volt már, és hogy kezelted, ha a testvéred megette a kajádat, pl. a pudingodat, amire egész nap vágytál, hogy de jó lesz?
Igen, én szoktam megenni a húgom elől az ételt, mindig is ilyen voltam, próbáltam erről leszokni.
Túlságosan mohó és önző vagyok, ez van, de ettől függetlenül jó ember vagyok, csak vannak ilyen tulajdonságaim.
Pedig megették kedves kérdező.
Most fogjam meg a konyhakést és vágjam bele a másikba? Vagy mit csináljak vele? 😂
5 ös, hát sajnos én átgondolnám helyetted a házasságot, mert ez a megskalpolt pogácsa sok mindent elárul - a férjed hozzáállásáról irántad.
Gondolta az alja elég lesz neked.
Sokszor az ilyen apró dolgok a legárulkodóbbak a másik érzéseiről, pedig az ember azt gondolná ezek apróságok, hogy valaki megeszi előlem az ételt, vagy lefölözi a tejet, stb, pedig ezek a gesztusok éppen hogy szeretet hiányáról árulkodnak es sok esetnen még elfojtott, negatív érzésekről is.
26 os, részvétem, hogy egy ilyen ordibálós, önző “apa” jutott neked, csömör hogy a jó falat neki járt, nektek meg akármi, hihetetlen milyen magukat helytelenül embernek nevező lények vannak!
Gyerekkoromban tapasztaltam, hogy elesznek elolem dolgokat, ami az enyem volt. Nagyon utaltam, sosem ertettem, hogy miert az enyemet kell megenni, miert nem birja ki, hogy ne egye meg? Raadasul nem is feltetlen testver, hanem szulo... Itt latszik meg amugy az onuralom hianya, persze, mondhatjuk, hogy jajj, dedo, de most nem hiszem el, hogyha meglatsz valami finomat, azt rogton meg kell enni... Vagy ha a fott etelbol a masij meg nem evett, de neki is szantak belole, azt miert kell elenni a masik elol? Annak nem jar fott etel, mert jajj, annyira izlik a masiknak? Onuralom, hello? Aztan csodalkoznak emberek, hogy nem tudnak lefogyni :D
A ferjem nem ilyen, de meg o kibirja, hogy ne egyen meg elolem dolgokat :D nem mintha beszelgettunk volna rola, de neki az a normalis, hogy hagyunk a masiknak vagy ami a mase, azt nem esszuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!