Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, és hogy kezelted,...

Volt már, és hogy kezelted, ha a testvéred megette a kajádat, pl. a pudingodat, amire egész nap vágytál, hogy de jó lesz?

Figyelt kérdés
aug. 3. 13:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
41%

Igen, én szoktam megenni a húgom elől az ételt, mindig is ilyen voltam, próbáltam erről leszokni.

Túlságosan mohó és önző vagyok, ez van, de ettől függetlenül jó ember vagyok, csak vannak ilyen tulajdonságaim.

aug. 3. 15:41
 22/40 anonim ***** válasza:
33%

Pedig megették kedves kérdező.

Most fogjam meg a konyhakést és vágjam bele a másikba? Vagy mit csináljak vele? 😂

aug. 3. 15:50
 23/40 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akkora dolog, nem kell tragédiát csinálni belőle. De érdekel, ki hogyan kezeli le a helyzetet.
aug. 3. 15:59
 24/40 anonim ***** válasza:
80%
Kívánós utoljára terhesen voltam, akkor simán bementem a boltba és megvettem azt, amit akartam hogy biztosan legyen. Ezt javaslom neked is, kérdező. Ha pudingot akarsz, hazafelé vegyél egyet magadnak, akkor biztosan lesz
aug. 3. 16:01
 25/40 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi! :o)
aug. 3. 16:09
 26/40 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ebből állt a gyerekkorom, de nem tesómmal, apánkkal. Nagyon válogatós, húst hússal ember, és ha nem volt olyasmi, ami ízlett neki, akkor óriási balhékat vágott, volt, hogy kiöntötte az összes ételt a kutyának, mert neki nem kellett. Úgyhogy általában volt neki főzve valami jó kaja, értsd, rántott husi, fasírt, valami rakott dolog, nekünk meg külön valami más, tészta vagy főzelék, mert arra nem volt pénzünk, hogy az egész család azt egye, amit apám szeret. Viszont a másnapos kaját már nem ette meg, így mindig volt remény, hogy a jobbik kajából jut nekünk is valamennyi másnap suli után. Aztán sokszor jött a csalódás, hogy éjszaka megette, amire fájt a fogunk, és maradt nekünk a dejós tészta.
aug. 3. 16:26
 27/40 anonim ***** válasza:
26%
Ritkán történik és általában megbeszéljük, szóval egészségére.
aug. 3. 16:53
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

5 ös, hát sajnos én átgondolnám helyetted a házasságot, mert ez a megskalpolt pogácsa sok mindent elárul - a férjed hozzáállásáról irántad.

Gondolta az alja elég lesz neked.

Sokszor az ilyen apró dolgok a legárulkodóbbak a másik érzéseiről, pedig az ember azt gondolná ezek apróságok, hogy valaki megeszi előlem az ételt, vagy lefölözi a tejet, stb, pedig ezek a gesztusok éppen hogy szeretet hiányáról árulkodnak es sok esetnen még elfojtott, negatív érzésekről is.

26 os, részvétem, hogy egy ilyen ordibálós, önző “apa” jutott neked, csömör hogy a jó falat neki járt, nektek meg akármi, hihetetlen milyen magukat helytelenül embernek nevező lények vannak!

aug. 3. 17:04
 29/40 anonim ***** válasza:
25%
Mindig ment nálunk is a veszekedés az ételen, egyszer elegem lett abból, hogy mindent fektabál a bátyám előlem, ezért a nekem szánt dobos torta adagomba belenyomtam vagy 10 gombostűt. Így felnőtt fejjel felfogom, hogy ezzel meg is ölhettem volna, de gyerekként csak a bosszú érdekelt. Soha többé nem nyúlt hozzá az én részemhez.
aug. 4. 04:33
 30/40 anonim ***** válasza:
75%

Gyerekkoromban tapasztaltam, hogy elesznek elolem dolgokat, ami az enyem volt. Nagyon utaltam, sosem ertettem, hogy miert az enyemet kell megenni, miert nem birja ki, hogy ne egye meg? Raadasul nem is feltetlen testver, hanem szulo... Itt latszik meg amugy az onuralom hianya, persze, mondhatjuk, hogy jajj, dedo, de most nem hiszem el, hogyha meglatsz valami finomat, azt rogton meg kell enni... Vagy ha a fott etelbol a masij meg nem evett, de neki is szantak belole, azt miert kell elenni a masik elol? Annak nem jar fott etel, mert jajj, annyira izlik a masiknak? Onuralom, hello? Aztan csodalkoznak emberek, hogy nem tudnak lefogyni :D

A ferjem nem ilyen, de meg o kibirja, hogy ne egyen meg elolem dolgokat :D nem mintha beszelgettunk volna rola, de neki az a normalis, hogy hagyunk a masiknak vagy ami a mase, azt nem esszuk meg.

aug. 4. 06:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!