Volt már, és hogy kezelted, ha a testvéred megette a kajádat, pl. a pudingodat, amire egész nap vágytál, hogy de jó lesz?
#7 igen ez működik, ha közös az ízlésetek. Bennünk pl egy közös nevező nincs felvágott, péksüti, vagy nasi téren.
Amit főzök, az közös, a többi tényleg enyém, tiéd, az ízlés miatt.
11
Ha így van, akkor megintcsak nincs probléma, hiszen ha nem szereti a másik a "te" akarmidet, akkor nem eszi meg.
#10 de van probléma, mert kisgyerekekről beszélünk.
Egyik ezt kért, másik azt nasira aznap.
Nem veszek nyolcat,mert még nem tanulták meg beosztani azt ami van, eszik amíg látják.
De a másikat tisztelni már tudniuk kell.
14
4 gyerek van, hogy nyolcat kell venni? A nem, Janika, egy joghurt van egy nap, mint válasz a kérek még-re nem mukodik? Máris be van osztva.
Köszönöm, majd elődöntöm, mit, hogy osszak be a gyerekeimnek.
Nem ez volt s kérdés. A kérdésre válaszoltam, hogy nálunk milyen kaja baki esetek vannak.
Kicsit hasonlo story: a ferjemnek gyerekkorukban adott egy csokit az occse es miutan megette, visszakerte. De hasonlo esetekre emlekszem az ovodabol. Add valamit, majd meggondolja magat. Nem is egyszer.
Tudja valaki erre a magyarazatot?
En csak addig tartogattam es nezegettem naponta tobbszor a mignont, amig kiszaradt es ki kellett dobni. Inkabb ettem volna meg...
18
"Nálunk ez mindennapos."
Konkrétan a 9. kommentben 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!