Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép új év, összevesztem az...

Szép új év, összevesztem az egész családommal,aztán megittam 2 pohár pezsgőt, mától egyedül?

Figyelt kérdés
Rohadtul érzem magam, imádtam őket, mindent megtettem értük, de mától idegenek, és nem szeretnék békülni.
jan. 7. 14:19
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Most tőlünk mit vársz?
jan. 7. 14:26
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Úgy érzed, nem olyan jellegű a konfliktus, amit el lehet simítani?
jan. 7. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit várj még ezzel a minden hidat felégetek magam mögött dologgal!

Pár nap vagy hét után lehet, hogy lecsillapodsz vagy közülük valaki tesz feléd egy békülő szándékú gesztust, aztán majd látod. A harag tényleg nem jó tanácsadó. Egy észrevétel; ahogy írtad, te mindent megtettél. Ezt olyan sokszor érzi az ember, aztán néha kiderül, hogy olykor szükségtelen áldozatokat hozunk, mert mások nem is várják el vagy nem is értékelik, mert annyira nem lett volna szükségük a mi erőfeszítésünkre. Nehéz ezeket a dolgokat észrevenni, főleg ha te is olyan vehemens vagy, mint pl én. Sokszor estem abba a hibába, hogy azt hittem milyen jót teszek valakivel, aztán kiderült, hogy ezt csak én látom így.

jan. 7. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

Miért kell ÖSSZEVESZNI???? Miért nem megbeszélni, ha nézeteltérés van?

Ennyire harapósak az egók?

jan. 7. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
76%
10 évesen azért még korai 2 pohár pezsgőt menni öcskös!
jan. 7. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Na de mi a kérdés? Mert a nyomorod a qtyát se érdekli!
jan. 7. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én se értem hogy most mit is szeretne kérdezni.
jan. 7. 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Pontosabban mi mindent tettél meg értük? Ha már 2 pohár pezsgőtől ki vagy akadva.
jan. 8. 00:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

4-es szerintem neked életedben nem volt olyan családtagod, aki egy makacs idióta, és "amit mondok, úgy van"-természet, nulla kompromisszumkészséggel.

Az ilyennel nem tudsz értelmesen beszélni, mert észérvet nem fogad el, ellenben tuti, hogy jó nagy megmondóember, mindent jobban tud, etc.

És igen, ignore a francba, nem "kommunikálni" - minek? Úgysem lehet.

Nálam a fél családom ilyen emberekből áll, agyrém az egész, nem is beszélek velük, mert tök felesleges. Véleménye van, okoskodni tud, és persze csak úgy jó minden, ahogyan ő mondja-teszi :D

jan. 8. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!