Felújítanátok így a szobát az apátok feleségének?
Én csak simán leraknám a tulajdoni lapot eléjük és mondanám, hogy ez az indok. Szerintem nekik ez nem lesz meglepetés. Sőt, apádtól is elég gáz húzás volt, hogy még meg is ígértette veled, pedig tudta, hogy kisemmizett.
Az pedig, hogy ilyen viszonyban vagy velük, hogy ennyi pénzt nagylelkűen az anyagra áldoztál és még a munkát is bevállaltad mutatja, hogy nem lehetett olyan rossz a viszony, ami ezt indokolná.
Ennyi mártír kérdést mint ami itt megy napok óta. Ha ennyire jólelkű vagy, akkor még csináld meg nekik azt a szobát. Ha már egyszer apád ezt akarta...
Talán még utalhatnál nekik egy kis temetési segélyt ha már egyszer nincs pénzük az anyagra sem.
Kérdező, ha apád az ingatlan elajándékozása után 10 éven belül meghal, akkor az az ingatlan is hagyaték tárgyát képezi.
Akkor meg ne legyél balf@sz, érvényesítsed majd a hagyatékin.
(Vagy ha kitalált sztori, akkor jól írta valaki, alakítsad még.)
8#
Erre voltam kiváncsi hogy van e hiteltartozás az ingatlanon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!