Apám nem bírja a páromat?
Nem tudok apámon kiigazodni.
Párommal 2 éve vagyunk együtt. Apám szereti hogy szorgos, munkaszerető a párom. Jár edzeni, fitt, értelmes, vág az esze, de tényleg. Csak a jókat hallottam eddig róla. Apámmal és anyámmal illedelmes, tesómmal is, más rokonokkal is.
Most apám nekiállt őt random szidni: minek dolgozik ennyit, minek jár edzeni ennyit, ezt rosszul csinálja, azt rosszul gondolja. Kritizálja őt nekem, amit rosszul veszek mert mégis a páromról van szó (bár sokszor anyámról is olyanokat panaszkodik hogy húha).
Párom tényleg többet vállal magára, mivel jövőre házprojektbe akar kezdeni és hát kell hozzá pénz. Apám úgy csinál mintha egy saját ház olyan rossz lenne. Akkor szid engem hogy minek vagyok még vele együtt, hogy hülye vagyok. Nem látom a problémát. Anyám annyit mondott hogy hadd mondja apám ki magából aztán vagy elengedi vagy feldolgozza magában. De szerintem ennek nem így kéne működnie.
#7 akkor sem örült amikor összeköltöztünk. Folyamat azzal hívogatott hogy mikor jövök majd haza, meg hogy "úgyse jövök haza mert elfoglalt vagyok". Heti 1 találkát beszéltünk meg pl hétvégén amikor mindenki ráér.
#9 közösen. Én a fizetésemmel nem tudok annyit beleadni mint párom.
miert is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!