Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem bírja a páromat?

Apám nem bírja a páromat?

Figyelt kérdés

Nem tudok apámon kiigazodni.

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Apám szereti hogy szorgos, munkaszerető a párom. Jár edzeni, fitt, értelmes, vág az esze, de tényleg. Csak a jókat hallottam eddig róla. Apámmal és anyámmal illedelmes, tesómmal is, más rokonokkal is.

Most apám nekiállt őt random szidni: minek dolgozik ennyit, minek jár edzeni ennyit, ezt rosszul csinálja, azt rosszul gondolja. Kritizálja őt nekem, amit rosszul veszek mert mégis a páromról van szó (bár sokszor anyámról is olyanokat panaszkodik hogy húha).

Párom tényleg többet vállal magára, mivel jövőre házprojektbe akar kezdeni és hát kell hozzá pénz. Apám úgy csinál mintha egy saját ház olyan rossz lenne. Akkor szid engem hogy minek vagyok még vele együtt, hogy hülye vagyok. Nem látom a problémát. Anyám annyit mondott hogy hadd mondja apám ki magából aztán vagy elengedi vagy feldolgozza magában. De szerintem ennek nem így kéne működnie.

júl. 31. 19:47
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#7 akkor sem örült amikor összeköltöztünk. Folyamat azzal hívogatott hogy mikor jövök majd haza, meg hogy "úgyse jövök haza mert elfoglalt vagyok". Heti 1 találkát beszéltünk meg pl hétvégén amikor mindenki ráér.

#9 közösen. Én a fizetésemmel nem tudok annyit beleadni mint párom.

júl. 31. 21:16
 12/33 A kérdező kommentje:
#8 az régebben nem tetszett neki hogy párom egyedülálló anyukájának napi 16 óra meló után néha bevásároltunk/vittünk neki kaját. És mielőtt jönnétek, a saját szüleimhez sem érkeztünk sosem üres kézzel.
júl. 31. 21:17
 13/33 anonim ***** válasza:
23%
Kiderült apád számára valami dolog a bikádról. Azon legyél, mihamarabb megtudd te is!
júl. 31. 22:02
 14/33 A kérdező kommentje:
ok
júl. 31. 22:28
 15/33 anonim ***** válasza:
17%
Ennek a kapcsolatnak lőttek!
júl. 31. 23:13
 16/33 A kérdező kommentje:

miert is?

júl. 31. 23:28
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem mondod meg apádnak hogy ha valami nem tetszik azt ne neked mondja. Te erre nem vagy kíváncsi, mert egyszerűen ez az egész lehoz az életről is.
júl. 31. 23:43
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
Szimplán “féltékeny “. Semmi több.
júl. 31. 23:53
 19/33 anonim ***** válasza:
29%
Lehet csinalt valamit a bakkod amit a faterod megtudott
aug. 1. 00:07
 20/33 anonim ***** válasza:
50%
Én ezekből azt olvasom, hogy az apuka nem tudja el fogadni azt, hogy tényleg " elviszik a lányát " a háztól.
aug. 1. 03:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!