Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem bírja a páromat?

Apám nem bírja a páromat?

Figyelt kérdés

Nem tudok apámon kiigazodni.

Párommal 2 éve vagyunk együtt. Apám szereti hogy szorgos, munkaszerető a párom. Jár edzeni, fitt, értelmes, vág az esze, de tényleg. Csak a jókat hallottam eddig róla. Apámmal és anyámmal illedelmes, tesómmal is, más rokonokkal is.

Most apám nekiállt őt random szidni: minek dolgozik ennyit, minek jár edzeni ennyit, ezt rosszul csinálja, azt rosszul gondolja. Kritizálja őt nekem, amit rosszul veszek mert mégis a páromról van szó (bár sokszor anyámról is olyanokat panaszkodik hogy húha).

Párom tényleg többet vállal magára, mivel jövőre házprojektbe akar kezdeni és hát kell hozzá pénz. Apám úgy csinál mintha egy saját ház olyan rossz lenne. Akkor szid engem hogy minek vagyok még vele együtt, hogy hülye vagyok. Nem látom a problémát. Anyám annyit mondott hogy hadd mondja apám ki magából aztán vagy elengedi vagy feldolgozza magában. De szerintem ennek nem így kéne működnie.

júl. 31. 19:47
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
EDDIG nem volt apádnak baja vele?
júl. 31. 20:28
 2/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha eddig nem volt vele baja és "random" elkezdte szidni, szerintem tud valamit amit te nem..
júl. 31. 20:42
 3/33 A kérdező kommentje:
hát vagy ha volt nem mondta nekem. most szombaton kezdte el páromat sértegetni, ma folytatódott amikor tudta hogy csak ketten leszünk.
júl. 31. 20:43
 4/33 A kérdező kommentje:
#2 mit tudna? párom telefonszáma nincsen meg neki elmentve holott sokáig ki volt téve a hűtőre, nem ismerősök facebookon sem mivel apám nem jelölte vissza.
júl. 31. 20:44
 5/33 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is az ugrott be elsöre, amit 2 ír.

Vagy csak eddig nem vette komolyan, gondolta múló szerelem, aztán 2 év után már kezd a dolog komolyra fordulni, nem minden szülö dolgozza ezt fel.

júl. 31. 20:46
 6/33 anonim ***** válasza:
89%
Arra céloztam hogy nem-e csinált valamit párod amiért apud így kiakadt rá amiről te nem tudsz. Mert csak úgy "random" nem kezdek el szidni valakit. (Magamból kiindulva), esetleg nem ártana apudnál rá kérdezz.
júl. 31. 20:48
 7/33 anonim ***** válasza:
61%
fontos részleteket nem ismerve, az is felmerülhet, hogy elkezdett apád "féltékenykedni", hogy jött egy másik kan, aki szebb és fiatalabb nála, netán okosabb, tanultabb és többet is keres....vagyis veszélyeztetve érzi saját családfői tekintélyét...???
júl. 31. 20:55
 8/33 anonim ***** válasza:
71%
Vagy megtudott valami titkot a párodról és ez váltotta ki nála ezt. Nekem is volt olyan hogy a lányom férjét lebuktattam és ettől kezdve a lányomnak próbáltam felnyitni a szemét hogy lássa a párja megcsalja de a szerelem elvette az eszét és ellenem fordúlt. Úgylátszik ez az apák sorsa.
júl. 31. 20:59
 9/33 anonim ***** válasza:
76%

Ház projekt mit jelent?

Közösen vagy csak ő?

júl. 31. 21:01
 10/33 anonim ***** válasza:
Mióta nem bírja és miért? Kérdezz rá.
júl. 31. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!