Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek utálna anyám...

Szerintetek utálna anyám párjának a lánya?

Figyelt kérdés

Na ugye anyámnak van egy új párja. És neki egy lánya. Van közöttünk korkulonbseg. De tegnap ismertem meg viszont furan viselkedett. Mintha utálna. Ma is találkoztunk és nagyon furán köszönt. Pedig kedvesnek tűnik. Csak félek h utálna mert lehet h ide koltozunk. Az apjával nincs semmi bajom meg vele se.

L

júl. 21. 14:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Egy elvált szülő akassza fel magát, vagy hogy legyen?
júl. 23. 13:58
 32/35 anonim ***** válasza:
#27 Nem írtam rólad kétszer. Ezt az egyet is megbántam.
júl. 23. 19:10
 33/35 anonim válasza:
100%

Adj neki időt. Te is írod, hogy inkább zavarban van, mint ellenséges. Nem hiszem, hogy utálna. Anyukáddal milyen a kapcsolata? Ha elfogadja anyukádat, akkor téged is el fog.

Hosszú idő, amíg megismeritek egymást, összecsiszolódtok, de ha nyitott maradsz és ő is nyit feléd, még valami jó is kialakulhat.

A költözéssel most még ne foglalkozz, írtad, hogy nem egyből akarnak bútorozni a szüleitek. Ráértek akkor agyalni ezen, amikor aktuális lesz. Addig ismerkedjetek. Ezt nem lehet sürgetni, meg erőltetni. Mindenki más.

júl. 24. 09:14
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy arra számít te leszel ellenséges vagy követelőző. Nem ismer téged, ezért fenntartásokkal, zárkózottan fogad, de ha megismert valószínűleg megnyugszik. Adj neki időt és legyél kedves vele.
júl. 24. 10:40
 35/35 A kérdező kommentje:

27-es:baszki azt se tudod mi tortent vagy mi a hattersztori, apam elkolozott amikor kicsi voltam es nyilvan nem varhatom el anyamtol h egyedul legyen elete vegeig. Az undorito ahogy te ezt megfogalmaztad de az nagyon.

A normalis embereknek meg koszonom a valaszokat es anyum baratnoje a hatso szomszedjuk o szokta vinni a lanyt ahova kell ha apukaja nincs otthon es o is mondta h inkabb ilyen zarkozott nem bunko

júl. 26. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!