Szerintetek utálna anyám párjának a lánya?
Na ugye anyámnak van egy új párja. És neki egy lánya. Van közöttünk korkulonbseg. De tegnap ismertem meg viszont furan viselkedett. Mintha utálna. Ma is találkoztunk és nagyon furán köszönt. Pedig kedvesnek tűnik. Csak félek h utálna mert lehet h ide koltozunk. Az apjával nincs semmi bajom meg vele se.
L
Őszintén: hasonló szituációban engem rhadtul nem érdekelt apám nőjének a hozott gyereke.
Nem viselkedtem vele bunkón, de halálosan nem izgatott a srác. Azóta sem. Ő csak egy idegen, aki becuccolt a házunkba.
Semmi gond - ja, bocs, de: alkalmazkodni még két másik emberhez egy alapvetően nem nagy házban elég komoly gond.
Négy emberre egy wc, egy fürdő és sorolhatnám.
De undorítóak ezek az összetákolt családok. Anyut idegen pali keféli és még el kell viselni a porontyait is, meg azok rokonait.
Akik nem együtt maradnak szülőként, azok maradjanak egyedül, de ne a gyereket tegyék ki ilyesminek.
29-Orvendj magadnak, hogy ugyanarról a felhasználóról írtál kétszer.
Attól, hogy te ilyen családban éltél, még undorítóak az ilyen emberek, a normálisak (értelmiségiek) vagy együtt nevelik fel a gyereket vagy egyedül maradnak, amíg a gyerekek nagyobbak nem lesznek, de ezek a proli
tákolmányok csak az életképteleneknek jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!