Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek utálna anyám...

Szerintetek utálna anyám párjának a lánya?

Figyelt kérdés

Na ugye anyámnak van egy új párja. És neki egy lánya. Van közöttünk korkulonbseg. De tegnap ismertem meg viszont furan viselkedett. Mintha utálna. Ma is találkoztunk és nagyon furán köszönt. Pedig kedvesnek tűnik. Csak félek h utálna mert lehet h ide koltozunk. Az apjával nincs semmi bajom meg vele se.

L

júl. 21. 14:35
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem apuci pici lanya mert nem arrol van szo de ha nem tudsz normalisan valaszolni akkor minek valaszolsz??
júl. 21. 15:53
 12/35 anonim ***** válasza:
65%
Hiába kelsz ki magadból igaza van a 10esnek hogy apuci pici lánya. Félti ezt a "pozíciót" hogy osztozkodnia kell,ahogy írtad is az ő apukája neked is épít egy külön szobát. Nyilván ez sem tetszik túlzottan neki hiszen nem is ismert téged úgy valójában.
júl. 21. 16:44
 13/35 A kérdező kommentje:
Lehet nem úgy hangzik vagy nem hiszitek el de tényleg nem olyan apuci pici lánya fajta. Azért mondom mert találkoztam vele és oké 2 napja ismerem de szerintem nem az a fajta
júl. 21. 16:53
 14/35 anonim ***** válasza:
77%

Nem nem hisszük el, ez nem olyan dolog, hogy nem olyan fajta. Apuci annak neveli és pont.

Külön lakrész, hol hallasz ilyet..

júl. 21. 16:55
 15/35 anonim ***** válasza:
73%

Én sem örülnék neki ha belépne 2 idegen. Kerülgetni kellene otthon. WC-t, fürdőt közösen használni stb. Rossz nézni, hogy a család értékeit csak úgy ingyen használják.

"Nekem is lenne építve egy szoba a ház másik végébe."

Magyarul, kileszel rakva a házból. Kapsz helyette egy kutyaházat.

júl. 21. 17:00
 16/35 A kérdező kommentje:
Meg nem bunkón viselkedett hanem inkább furán mint aki zavarba van olyasmin
júl. 21. 17:00
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Most mit vársz tőle?

Apu előbb jelentette be, hogy itt egyszer költözés lesz, mint bemutatott volna titeket egymásnak.

Akkor is jópofizni kell, ha nem akar, mert ez apunak fontos.

júl. 21. 17:39
 18/35 A kérdező kommentje:
Előbb ismertük meg egymást mint erről szó lett volna! Nem az apja miatt teszi nem tudom ezt honnan szedted
júl. 21. 17:55
 19/35 anonim ***** válasza:
89%

Tegnap láttad először, nem is ismered, mit véded ennyire?

A kézrázás után apu bejelentette, hogy akkor ide lehet költözni?

Sok időt nem várt, hogy összerázodjon a csapat.

Vagy a kérdésed óriási nagy kamu, vagy apu nem normális.

júl. 21. 18:06
 20/35 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak szimplán nem érdekled, nem vagy te neki senkije, nem is leszel már, ahhoz elég idős. Ha egyáltalán valaha oda is költöztök ő már rég dolgozó felnőtt lesz, vagy egyetemista akinek úgyis fizetnek egy albérletet.
júl. 21. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!