Na ugye anyámnak van egy új párja. És neki egy lánya. Van közöttünk korkulonbseg. De tegnap ismertem meg viszont furan viselkedett. Mintha utálna. Ma is találkoztunk és nagyon furán köszönt. Pedig kedvesnek tűnik. Csak félek h utálna mert lehet h ide koltozunk. Az apjával nincs semmi bajom meg vele se.
Nem tudom hány éves? Biztos új még neki a helyzet, lehet sok az infó egyszerre. Hagyj egy kis időt neki és te maradj kedves
júl. 21. 14:45
2/35 anonim válasza:
Valószínűleg az a baja, hogy oda fogtok költözni, és ezzel az ő élete is megváltozik.
júl. 21. 14:55
3/35 anonim válasza:
Az is lehet, hogy csak zavarban volt. Ez új helyzet neki is. Nem ismer téged, ahogy te sem őt. Maradj kedves vele és mutasd meg neki, hogy nem fogod szándékosan megkeseríteni az életét.
júl. 21. 14:58
4/35 anonim válasza:
A helyzetet nem szereti, amibe kenyszerult. Csak talalgatni lehet a jovorol.
júl. 21. 15:00
5/35 anonim válasza:
2 napja tudja ki vagy de már lehet hogy odaköltöztök hozzájuk. Azért ez elég gyorsnak hangzik, kell neki biztosan idő, hogy megszokja ezt a helyzetet
júl. 21. 15:11
6/35 A kérdező kommentje:
#2 igazából régebb óta tudta h ki vagyok csak nem találkoztunk de nem most költöznénk hanem min. Másfél év múlva kb meg az ő apukája találta ki h odaköltözhetnénk persze nem most
júl. 21. 15:21
7/35 anonim válasza:
Betolakodó a "házába", szobájába..
Hany éves? Mert ha kamasz, érthető, hogy annyira nem veszi ezt a költözösdit jó néven, még másfél év múlva sem.
Ettől függetlenül, lehet az idő segít és jóban lesztek.
júl. 21. 15:32
8/35 A kérdező kommentje:
#3 igen lehet h zavarba volt őszintén én is abba voltam. Lehet h ugyan úgy van vele mint én??
#1 ő most lesz októberbe 18 kicsit nagy a korkülönbség ami sztem baj lehet
#4 neki az apukája találta ki nem mi. Egyáltalán nem biztos h így érzi ahogy te leírtad
júl. 21. 15:36
9/35 A kérdező kommentje:
#7 igazából az ő családjuk sem egy szegény család és a miénk sem. Neki apukája építtetett egy külön részt ahol ő lakik. Nekem is lenne építve egy szoba a ház másik végébe. Tehát nem is lennénk egymás nyakán
júl. 21. 15:41
10/35 anonim válasza:
Óóóó, ezzel meg is válaszoltad, ő apuci pici lánya, és most jön a másik is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!