Az mennyire számít csicskáztatásnak ha a szülő a gyereke kezébe adja a kettő táskáját hogy vigye és hárman vannak?
Hány éves vagy?
Az én gyerekeim konkrétan nem engedik, hogy én cipekedjek ha velem vannak. Rendesen égni szokott az arcom egy-egy bevásárlás alkalmalmával, hogy üres kézzel jövök ki a boltból, a két kis 12éves meg cipeli a szatyrokat. De egyben büszke is vagyok rájuk, hogy kényszerítés kérés nélkül ilyenek. Soha nem kértem hogy cipekedjenek helyettem, maximum annyit hogy segítsenek a könnyebb holmikat vinni, ha túl sok a cucc, illetve a saját táskájukat cipeljék. De pl amikor a suliból kijönnek én mindig átveszem tőlük az iskolatáskát.
Jesszus, nekem a párom kiveszi a szatyrokat a kezemből bevásárlás után (és igen, én "tiltakozok", hogy nem vagyok cukorból, de esélyem sincs).
Nehogy már belehalj...Neked kéne felajánlanod, hogy viszed (sőt, nem is kéne mondani, egyértelműnek kéne lennie).
Mondd meg neki, bocs, anyu, szrok a hülye táskáidra, nem vagyok londíner.
Aztán majd hamarosan a saját bőröndödet viheted, miután kirakott ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!