Ez miért számít tiszteletlenségnek a szülővel szemben?
Barátom roma, még nem mutattam be a szüleimnek.
Lehet butaságot fogok mondani, de csak bőrszínileg azok, életmódjukban nem, nem tartanak semmilyen hagyományt, nem beszélik a nyelvet, és nem is vallják magukat romának, de nem tagadják, hogy van bennük roma vér. Rendes család (bolti eladó, hegesztő, traktoros van a családban, dolgoznak).
Anyám és apám kiakadt ezen, amin nem lepődök meg. Elkezdett nekem papolni anyám, hogy fel fog csinálni idő előtt és majd állhatok sorba a segélyért, stb. Mire apám is becsatlakozott, hogy "C még nem volt a családunkba!".
És akkor itt jön a számukra tiszteletlen beszed: "Ja, csak alkoholista, drogos, kártyafüggő, nőverő, családverő, és börtöntöltelék. De cigu az tényleg nem volt."
:D
Szerintem igazad volt hogy visszaszóltál.
Unokatesóm 18 éves volt, amikor a harmadik gyereket szülte Ambrus Attila cellatársának, az nem volt baj, az nem volt szégyen, de amikor az öcsém bejelentette, hogy meleg, az minden volt, csak jó nem.
Utálom az ilyen szülőket, hányni tudnék tőlük, nem is tartom velük a kapcsolatot.
Kérdező: igazad volt. Egyébként féltenek, aggódnak, "azért mondanak ilyeneket".
Egyébként senki se tudhatja, hogy nem volt -e a felmenők közt, így a szülők sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!