Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire számít a látszat?

Ennyire számít a látszat?

Figyelt kérdés
Anyuka 38 éves, apuka 46, másfél éves gyerekük van. Az éjszaka közepén ordítottak, tört zúzott a férfi, ittas volt, rendszeresen iszik és úgy akart vezetni. Verekedtek, volt ott minden, szidták egymást. Másnap reggel, mintha semmi sem történt volna, puszi puszi, így szeretlek, úgy szeretlek. Ez már nem az első eset volt, rendszeresen veszekednek, de eddig ilyen durva nem volt. Az ilyenek miért vannak együtt? Nem gondolnak a gyerekre?
jún. 14. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
A férfi szenvedélybeteg, a nő kodependens. A gyerek huszadrangú szempont. Ezek mindketten beteg emberek.
jún. 14. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

És te meg a másfél éves gyerek vagy, aki ezt kiírta?

Mit szándékozol tenni, hogy változzon a helyzet? Felvétel, gyámügy, további tanúk, családtagok?

jún. 14. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
33%
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
jún. 14. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
76%

TE mit teszel a gyerekért azon kívül, hogy kérdést írsz ki idegeneknek?

Ha már ennyire érdekel, mit balhézik apuci-anyuci.

Egyébként meg igen, ennyire. Én úgy nőttem fel, hogy anyám mindenért ordított, apám meg ült kssban és bólogatott.

Senkit sem érdekelt a rokonságban sem, hogy napi szintű a verbális bántalmazás, megfélemlítés és sorolhatnám (13-14 évesen elmondtam, mert azt hittem, segítenek. A lópikulát).

Kifelé ment a jófejkedés, szeretjük egymást, hazaérve meg...

jún. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!