Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalt, idősebb, vagy...

Tapasztalt, idősebb, vagy intelligens ember. Tudnál segíteni? Most azonnal leszögezem, hogy nem panaszkodni és siránkozni jöttem. Meg akarom érteni a TE szemszögedből, mi ez a helyzet, és mi van anyámmal.

Figyelt kérdés

Tudsz ebben segíteni? Minden ott kezdődött, hogy kisgyerekkorom óta anyám és a párja konkrétan majd 20 éve, éjjel nappal veszekedtek és az egész életünk az erőszakról szólt.

Az elmúlt néhány évben többször külön váltak. Anyu azóta sem engedi el igazán. Felelőtlenül közös házat vettek és rajtam kívül két gyerekük lett. Pedig tisztában voltak azzal, hogy mérgező a kapcsolatuk. Közel 20 évig kitették az egész családot, nagyszüleimet és minket is az erőszaknak. A többit, és a kérdésemet leírom megjegyzésként alulra. Kérlek, vedd figyelembe.

júl. 6. 19:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az én anyám is bolond

Apám kőkemény alkoholista, aki bántotta anyámat élet sokat évekkel ezelőtt(most már nem, de évekig igen)

Egy verekedés után anyám fogta magát elhagyta, új életet kezdett, rendezte az életet maga körül.

Eltelt fél év és visszafogadta azt az alkoholista f@szt..

Mikor mondtuk, hogy normalis-e, azt mondta az ő élete ne szóljunk bele .

Azóta is együtt vannak, most már anyám is iszik.

júl. 10. 15:23
 22/24 A kérdező kommentje:

#19 Úgy gondolom, más választásom nincs. Ugye ők elváltak, de mai napig probléma van a ház üggyel. Mivel anyám egyedülálló, így egyértelműen nekem maradnom kell.

Anyagilag probléma nincs szerencsére, mert ilyen téren a család egyben van. Nagyszüleim életerős emberek, és anyum tesói is. Nincs probléma.

De mivel jelenleg egyedülálló és (ha nem jön újra össze ezzel az elmebeteggel), akkor egyértelműen egyedülálló is fog maradni. Ez van. Szóval mindenhogy maradnom kell.

Így, hogy nincs itt az ember, azért meg lehet lenni. De továbbra sem akarok anyuékkal közvetlen lenni.

júl. 10. 15:54
 23/24 A kérdező kommentje:
#21 Erről van a szó. Engem néz mindenki köcsögnek itthon is. De én nem akarom sem szeretni, sem sajnálni anyut. Ha 20 évig nem eszmélt rá arra, hogy a gyerekei érdekében egy másik embert kéne össze kaparnia, akkor nem akarom őt sajnálni. Ráadásul volt is, aki próbálta felnyitni a szemét, én is. Nyilván én vagyok/voltam a rossz.
júl. 10. 15:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Mert egy elmebeteg.
júl. 10. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!