Hogyan tovább? Mi ez? Egyáltalán hányadán állok vele? Át kell változnom
Főleg férfiak véleményére lennék kíváncsi. Lassan 25 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy 3 hónapja járok egy férfival, akivel eddig nagyon viharosan voltunk, részemről szerelem első látásra, részéről is valami, ami miatt nem tud elengedni, de velem lenni se akar, igazi se veled se nélküled. Tényleg mindig ráfogja valamire, mindig talál kifogást, hogy miért ne találkozzunk, nagyritkán talál el hozzám, és akkor se visz sehova, csak a szobában ülünk, egy sétára sem tudom rávenni. Ezalatt a 3 hónap alatt kétszer szakítottunk már, de nem bírtuk egymás nélkül 3-4 napnál tovább, sírva jöttünk megint össze.
Ma kiderült a ritkítás oka, persze ezt se személyesen tudtam meg: szerinte régimódi vagyok, nem vagyok dögös, a ruháim ósdik, a cipőim szintén, van egy világosbarna szőrös kabátom, azt fel se vegyem, mert neki nagyon nem tetszik, a hajammal is kezdjek valamit, mert néha tudok én csinos is lenni, de ő így nem sétál velem, mert büszke akar rám lenni. Kérdeztem, hogy egyáltalán vannak érzelmei? Azt mondta, vannak, s azt is mondta, hogy miért olyan nagy kérés ez tőle, hogy tegyek róla, hogy tetsszem neki. Neki amúgy a szőkék tetszenek, én barna vagyok, még azt nem kérte, hogy fessem be a hajam, de utalgat rá, feltűnően megnézi a szőkéket a jelenlétemben, és megjegyzést is tesz rájuk, hogy "dögös cicák, amilyen én is tudnék lenni, ha akarok". Most legutóbb a megasztáros Tolvai Renátával húzta az agyamat, mert ugyebár az szőke meg dögös, amilyen én nem vagyok. Illetve a magam módján én is lennék valamilyen, de én más karakter vagyok. Nem tudom mostmár tényleg, hogy mit csináljak.
Kicsit már túlment a határain, és normál esetben ilyenkor elköszönés van, de mégis van ott valami, ami összeköt minket, csak azt nem tudom így eldönteni, hogy jogos kérés-e ez tőle, hogy olyanná változzam, amilyenként tetszem neki, mert végülis a férfi a szemével "szeret", szóval nagyon is fontos nekik a látvány, vagy el kéne várnom azt a jó öreg női büszkeséggel, hogy olyannak kelljek amilyen vagyok. Félő, hogy a női büszkeségemet tehetem a füstre, semmit sem érnék vele.
Férfiak! Mi ez nálatok, meg tudjátok mondani? A női agyam ehhez kevés, mert én akkor is szeretném őt, ha hat füle lenne, persze elképzelhető, hogy én vagyok a hülye, sőt biztos.
Hajat nem fogok festetni, az tuti, sose volt festve, a fenekemig érő, nem akarom tönkretenni az amúgy is vékonyszálú hajamat festéssel, na meg a hivatásomból adódóan sem akarom, illetve nincs is rá ingerenciám. Egyszerűen taszít a hajfestés, nekem ilyen színű a hajam, és kész. Tudom, hogy a szőkék a nyerők a férfiak 90 %-ánál, ha bevallják, ha nem, de ez van. A ruhákon gondolkozom még, de nem tudom, hogy jól teszem-e. Ilyen helyzetben még nem voltam.
Képeket rólam az iwiw lapomon találtok:
(az a fekete egyberuha tényleg nem állt valami jól, utólag már látom én is, de az csak akkor egyszer volt rajtam)
S bocsánat a regényért.
most látom, hogy mi a hivatásod. Nos, akkor hozzád nem is illik a divatlap, meg a "modern" divatos kinézet. Ne is erőlködj rajta, de az olyan ruhákat sürgősen felejtsd el, mint a "Ruhapróba" című képen van. Iszonyat gáz!
Hozzád a visszafogott, elegáns stílus illik.
A hajad ne festesd be ha te nem szeretnéd,nem kell kirkani a melled,agyonszolizni magad stb . DE egy kicsit nőiesebb ruhákat vehetnél magadnak, hajadat kiengedhetnéd ,vágathatnál egy kis fazont bele.. esetleg egy kis szempillaspirál.. ilyen apróságok szerintem kellenének,mert nem nagyon vagy igényes magadra,nem minden a külső de azért az,hogy legyél kicsit csinosabb nem nagy elvárás.
Ettől függetlenül ha teljes egészében meg szeretne téged változtatni,akkor dobd ki egyszerüen.. viszont ha csak annyit kér,hogy figyelj jobban oda a külsődre ..hát most ezért kövezést fogok kapni de szerintem igaza van.
1. Annál nagyobb butaságot nem tehetsz, minthogy kiteszed egy ilyen oldalra a képed. Bárki és bármikor visszaélhet vele, a netes múltat nehéz kitörölni.
2. Ha katolikus vagy és mélyhitű, miért nem tudsz értelmesebben hozzáállni a kérdéshez? A belső a fontos, a szeretet nem ebből áll, Isten nem támogatja, ha hülye módon kavarsz...
3. Ha te jól érzed így magad, miért változnál meg más kedvéért? Aki szeret, az barnán is szépnek lát.
pffff a pasid nem neked valao hiaba van koztetek valami "osszekoto ero" ki tudja lehet csak te erzed!nem kell megvaltoz csak oltozkodj egy 24 eves lanyhoz illoen, es ejszakara se vegyel fel ojan szornyuseget :P(bocsi de tenyleg szornyu) eleg sokan irtak h nezzeges divat lapokat hat az nagyon jo otlet!es keres mas pasit mert ez nem neked valo ne hagyd h elvegyen toled ojan lehetosegeket amiket elpazarolsz mert neki akkarsz megfelelni!
mikor ossze jott veled akkor is igy nezztel ki tehat akkor nem volt baj????kivancsi lennek h O h nezz ki mert sztem neki kellene valtoztatnia magan!
ja es ha talalkozol vele nezzd meg te is jo alaposan es kerdezd meg magadtol h akkarom ezt a pasit?
20\L
Nnna, sokmindenki sokmindenfélét...
Én voltam picit hasonló szituációban, úgyhogy én is megosztom veled, amit gondolok, hátha előrébb vagy vele...
Összejöttem egy sráccal, szintén "első látásra" hozott döntésből. És ő is - saját magához képest, meg a "lényeg hogy minél több csajom legyen mielőtt megházasodom" életevéhez - meglehetősen belém gabalyodott. Neki kicsit tovább tartott, mire előhozakodott vele, hogy de nekem miért nincsenek olyan ruháim, meg miért nem másmilyen színeket hordok, élénkebbeket, amik neki jobban tetszenek... én persze megpróbáltam a kedvére is tenni, mert hát szerettem volna tetszeni, de persze bólogatni nem bólogattam sosem, hanem felháborodtam, hogy de akkor miért velem jársz, mért nem keresel másik csajt, aki úgy néz ki, ahogy szeretné... (nem olyan srác volt, aki nehezen szerez magának szép barátnőt). Az volt a válasz, hogy ő velem szeretne járni, mert az, amilyen egyébként - a dizájnomtól eltekintve - vagyok, az nagyon tetszik neki, és igazán "ez a kis apróság" ez öt csillagos nővé tenne. Totálisan nem értette, hogy mi bajom azzal, hogy meg akar változtatni. Aztán láttam, hogy mindenki mással is ezt csinálja maga körül, a saját anyját is beleértve, és halál komolyan úgy gondolja, hogy ő ezzel csak jót tesz, mert hát segít az embereknek, hogy "javuljanak" vagy hogy sikeresebbek legyenek...
Tudom, hogy nevetséges, hogy ennek az öltözködésesdinek ekkora jelentősége legyen a szemében, szerintem is infantilis dolog - ettől függetlenül szerintem Te is lehet, hogy örömödet lelnéd néhány stílusos, szép ruhadarabban :). És ha neked belefér, hogy a párodnak ilyen infantilis igényei legyenek, akkor ennyit igazán megér. Nem arra gondolok, hogy holnaptól sminkeld magad agyon, meg vágass tucatfrizurát. De például orsay, promod (utóbbi nem épp olcsó) cuccokat simán el tudok képzelni neked, ott igazán vannak olyan darabok is, amik nem kihívóak, mégis divatosak és nőiesen néznek ki. Szép arcod van és az alakod is olyan, hogy nem kell mindent kiraknod a kirakatba ahhoz, hogy vonzóan nézz ki, szóval bőven elég, ha csak az alapján válogatsz, hogy mi az, amiben tetszel magadnak :))). Esetleg fogj fülön egy barátnőt, akinek tetszik az öltözködése...
A hajadat meg én sem bántanám, esetleg a frufrudra ráereszthetsz egy vagányabb fodrászt, az mégsem olyan, mint a derékig érő hajad bántani, ha nem lesz tökéletes, két hónap múlva lehet újra próbálkozni. És az eredmény szempontjából úgyis az számít, hogy az arcod mellett mi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!