Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Mi ez? Egyáltal...

Hogyan tovább? Mi ez? Egyáltalán hányadán állok vele? Át kell változnom

Figyelt kérdés

Főleg férfiak véleményére lennék kíváncsi. Lassan 25 éves lány vagyok. Az a helyzet, hogy 3 hónapja járok egy férfival, akivel eddig nagyon viharosan voltunk, részemről szerelem első látásra, részéről is valami, ami miatt nem tud elengedni, de velem lenni se akar, igazi se veled se nélküled. Tényleg mindig ráfogja valamire, mindig talál kifogást, hogy miért ne találkozzunk, nagyritkán talál el hozzám, és akkor se visz sehova, csak a szobában ülünk, egy sétára sem tudom rávenni. Ezalatt a 3 hónap alatt kétszer szakítottunk már, de nem bírtuk egymás nélkül 3-4 napnál tovább, sírva jöttünk megint össze.

Ma kiderült a ritkítás oka, persze ezt se személyesen tudtam meg: szerinte régimódi vagyok, nem vagyok dögös, a ruháim ósdik, a cipőim szintén, van egy világosbarna szőrös kabátom, azt fel se vegyem, mert neki nagyon nem tetszik, a hajammal is kezdjek valamit, mert néha tudok én csinos is lenni, de ő így nem sétál velem, mert büszke akar rám lenni. Kérdeztem, hogy egyáltalán vannak érzelmei? Azt mondta, vannak, s azt is mondta, hogy miért olyan nagy kérés ez tőle, hogy tegyek róla, hogy tetsszem neki. Neki amúgy a szőkék tetszenek, én barna vagyok, még azt nem kérte, hogy fessem be a hajam, de utalgat rá, feltűnően megnézi a szőkéket a jelenlétemben, és megjegyzést is tesz rájuk, hogy "dögös cicák, amilyen én is tudnék lenni, ha akarok". Most legutóbb a megasztáros Tolvai Renátával húzta az agyamat, mert ugyebár az szőke meg dögös, amilyen én nem vagyok. Illetve a magam módján én is lennék valamilyen, de én más karakter vagyok. Nem tudom mostmár tényleg, hogy mit csináljak.

Kicsit már túlment a határain, és normál esetben ilyenkor elköszönés van, de mégis van ott valami, ami összeköt minket, csak azt nem tudom így eldönteni, hogy jogos kérés-e ez tőle, hogy olyanná változzam, amilyenként tetszem neki, mert végülis a férfi a szemével "szeret", szóval nagyon is fontos nekik a látvány, vagy el kéne várnom azt a jó öreg női büszkeséggel, hogy olyannak kelljek amilyen vagyok. Félő, hogy a női büszkeségemet tehetem a füstre, semmit sem érnék vele.

Férfiak! Mi ez nálatok, meg tudjátok mondani? A női agyam ehhez kevés, mert én akkor is szeretném őt, ha hat füle lenne, persze elképzelhető, hogy én vagyok a hülye, sőt biztos.

Hajat nem fogok festetni, az tuti, sose volt festve, a fenekemig érő, nem akarom tönkretenni az amúgy is vékonyszálú hajamat festéssel, na meg a hivatásomból adódóan sem akarom, illetve nincs is rá ingerenciám. Egyszerűen taszít a hajfestés, nekem ilyen színű a hajam, és kész. Tudom, hogy a szőkék a nyerők a férfiak 90 %-ánál, ha bevallják, ha nem, de ez van. A ruhákon gondolkozom még, de nem tudom, hogy jól teszem-e. Ilyen helyzetben még nem voltam.

Képeket rólam az iwiw lapomon találtok:

[link]

(az a fekete egyberuha tényleg nem állt valami jól, utólag már látom én is, de az csak akkor egyszer volt rajtam)

S bocsánat a regényért.

2010. okt. 31. 01:50
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Jó,valamit majd kezdek akkor,csak nagyon fáj,hogy ez ilyen sarkalatos KRITÉRIUM lett számára. Amúgy azt se tudom,hogy hol kezdjem,mert egészen idáig azt hittem,hogy így jó.
2010. okt. 31. 02:23
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Hát a mai világban már fontos azért hogy néz ki az ember.

Tényleg elég "öregesek" a ruháid, szerintem találnál bőven olyan ruhákat amik tetszenének neked és a mai korba illik, illetve egy 25 éves nőhöz.

Egyébként a fekete ruha nekem kifejezetten tetszik, szerintem nem áll rosszul :)

Ameddig TE szeretnél, addig menj el a változásban, ha nem tetszel úgy a párodnak ahogy vagy jobb ott hagyni mert nem éri meg más miatt megváltozni, úgy hogy ne ismerj szinte magadra.

17/L

2010. okt. 31. 02:23
 13/31 anonim ***** válasza:
Jaj, nehogy "átváltozz"! Megnéztem a képeket, nagyon csinos, aranyos lány vagy :) Ha neki nem vagy jó így, akkor... :S
2010. okt. 31. 06:16
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

Kedves K!

Nekem az a véleményem, hogy semi gond Veled. Szerintem sok pasi szeretne Veled lenni (magamból kiindulva). A fotóid alapján "egyszerű" lánynak tűnsz, és pont ez tesz széppé. Egy kirakatba (ami mindenki számára jól látható) legtöbbször az olcsó tömegcikkeket teszik. Ha konkrétan nekem van szükségem valamire, olyankor be kell mennem (-lehet, a tizedik-) boltba hogy megtaláljam, azaz meg kell érte dolgozni. A ruházatod? Kit érdekel? Érzelmi érettség kérdése eljutni odáig, hogy valakit ne azért szeressek ahogy kinéz, hanem azért amilyen belülről. A fene megette volna ha csak azokkal a "csajokkal" flangáznék az utcán akik az úgynevezett dögös szupermacák. Én pl. kifejezetten az egyszerű kevésbé feltűnő lányokhoz vonzódok, akinek nem Mayo Chix márkájú még a bugyijuk is mivel ők legtöbbször értékesebbek belülről (azaz szebben és őszintébben tudnak szeretni). És ezt te is megérdemled. Légy önmagad, azt szeressék aki vagy, és ne azt amilyenné mások akarnak formálni. Én mindíg erre biztattam a barátnőimet: érezzék jól magukat a bőrükben, legyenek azok akik szeretni lennének (kívülről is!) Én nem a párom által akarom magam reklámozni, hanem azzal aki vagyok. Ahhoz pedig másoknak bizony venni kell a fáradtságot, hogy megismerjenek. Nekem volt olyan barátnőm akik annyira szegények voltak hogy 4-5éves kínai cuccokban járt, mivel nem volt pénze. Mégis szeretni tudtam őszintén, kitartóan. Itt kezdődik a szeretet. A párod -véleményem szerint- kisebbségi komplexusban szenvedhet, ha csak akkor érzi jól magát, ha valami (vagy valaki) feltűnő van a környezetében.

Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell ásni érte! Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, és bensőben derül. Tömören: a jó külső a belső szépség legtökéletesebb ajánlólevele:)

2010. okt. 31. 06:24
 15/31 anonim ***** válasza:
Ja, ez kimaradt: 32/F ;)
2010. okt. 31. 06:25
 16/31 anonim ***** válasza:

06. 24-es annyira szépen írtál mindent le, hogy sajnálom, hogy nem ilyen férfit sodort a szél az életembe. Kedves kérdező! Tényleg annyit változz csak, amennyi Neked belefér, és amennyire Neeked igényed van. Voltam hasonló cipőben, kb. a férjem is a te barátoddal azonos kategóriába tartozott. Legszívesebben qrvát csinált volna kinézetre belőlem. Közös életünk vége felé már annyira utáltam, hogy bármit vettem, mindig kritizált. Miért nem rövidebb a szoknyám, miért nem nagyobb a kivágás a ruhámon, miért nem festem szőkére a hajam, miért nem hordok műszempillát, miért nem magasabb sarkú cipőt veszek?! Végül szakítottunk, mondhatom azt is, hogy lecserélt egy kis dögös vörösre. Én kivirultam, végre jól érzem magam a bőrömben, a barátaim, barátnőim ámulnak, hogy milyen jól nézek ki. Most már a kis dögös vörös hallgatja az örök elégedetlen férjem szájából, hogy miért nem szoknyába jár..

Szóval legyen egy üres estéd, amikor átgondolod, hogy mi az, ami belefér neked, mert Te szeretnél egy kicsit megújulni. Magad miatt, és ne a pasas miatt.

2010. okt. 31. 06:38
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem Veled van a baj,hanem a barátoddal.
2010. okt. 31. 06:57
 18/31 anonim ***** válasza:
Érdekességképpen: érdemes rákeresni a Liandra felhasználónévre a Nők Lapja Café-n - www.nlc.hu - és ott beleolvasni a hölgy (=itteni kérdező) által indított topikokba. Kicsit teljesebb lesz úgy a kép :)
2010. okt. 31. 07:02
 19/31 anonim ***** válasza:

nem tudom ..én egy teljesem normál lányt látok szóval a pasit dobd ki mert csak ő olyanra akar formázni ami nem te vagy

tudjátok minden ember más és ezért különlegesek ,milyen unalmas lenne ha minden nő egyformán nézne ki( festett haj,műköröm,szolis kép etc..)

ha ő ezekben a ruhákban érzi magát akkor egészségére

21/L

2010. okt. 31. 07:20
 20/31 anonim ***** válasza:
54%

szia!

Szerintem régies a stílusod, szép, kedves lány vagy, ezért nem ártana egy kis vérfrissítés nálad. Az a fehér ruha pl űbergáz. Próbálj divatlapokból ötleteket meríteni...

a faszid meg egy barom, ilyen nincs hogy tetszel neki, de gyakorlatilag változtass meg mindent magadon, mert neki nem tetszik... szerintem lapát a krapek.

2010. okt. 31. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!