Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túlzás egy havi fizetést...

Nem túlzás egy havi fizetést adni nászajándékba?

Figyelt kérdés
A barátnőm huga megy férjhez augusztusban, és a barátnőm azzal az ötlettel állt elő, hogy 400 ezret adjunk ajándékba az ifjú párnak. Tekintve, hogy 380nettő a teljes havi fizum, nem túlzas ez? így is mindig tőlünk kéregettek pénzt az elmúlt 5 évben, és már annyiszor adtunk 10-15 ezret, hogy már nem is tartom számon mennyivel lógnak. (egyébként van egy halvány gyanúm, hogy a barátnőm a hátam mögött is pénzelte a hugát, de ezt nem merem állítani)

jún. 20. 22:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
15%
Mindenképp el kell azt nyaralni? Hidd el, 10-20 ezer forintból is el lehet jutni repülővel tengerpartra és viszonylag olcsó szállást találni ha jókor nézel jó helyen. Az is ki tud jönni egy 100-asból. A maradék 200-at inkább tegyétek félre és ne mást pénzeljetek albérlet árával, hanem saját lakásra fektessetek be.
jún. 22. 22:40
 52/62 anonim ***** válasza:
89%
Jaj most nem mindegy? Ha el akarják nyaralni, hát nyaralják el, ez már nem tartozott a kérdéshez szerintem...
jún. 22. 22:47
 53/62 anonim válasza:
40%
Szerintem túlzás én csak 100 ezer Ft-ot adtam a nővéremnek az esküvőjére, szerintem adjatok 150 ezret, a barátnőd fizetéséből 100 ezret a tiedből meg 50 ezret és azért mivel az ő testvére nem a tiéd.
jún. 23. 04:58
 54/62 anonim ***** válasza:
80%
Kimész az utcára, látsz fűkaszás arcokat közterületet nyírni, na ők négy hónapot dolgoznak ezért a pénzért.
jún. 23. 18:00
 55/62 anonim ***** válasza:
78%

Gyerekek! Úgyis a nő szava lesz a döntő!

Már a kérdés kiírása előtt el volt döntve, hogy 400 ezer forint lesz adva. Írhat itt akárki A-t vagy B-t.

A kérdező csak a belső megnyugvása miatt jött ide visszaigazolást kérni az " igazára"

jún. 23. 18:50
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
Adjatok annyit, amennyibe a vacsorátok kerül. Ajándékként meg engedjétek el a tartozásukat. Úgysem adnák meg, legalább nem idegeskedsz miatta.
júl. 29. 10:23
 57/62 anonim ***** válasza:
54%

56

Már késő! Odaadták a 400 ezret, meg azon felül még valamennyit. ( Menyecsketánc stb. )

júl. 29. 12:38
 58/62 anonim ***** válasza:
54%

57

Talán még nem késő, augusztusban lesz a lagzi.

júl. 29. 12:56
 59/62 anonim ***** válasza:
27%
Akkor oda fogják adni! Ez már a kérdés kiírása előtt el volt döntve. Önigazolsért jött a kérdező ide, de igazából semmi nem változik. Sajnos kevés ő ebben a kapcsolatban, hogy a szavainak súlya legyen. Ismerek hasonló párt, sőt párokat. Van ilyen, nem a kérdező az első és utolsó ilyen gyenge ember. Bocs, de ez az igazság.
júl. 29. 20:53
 60/62 anonim ***** válasza:
75%
De, túlzás. Akinek viszont több a pénze, mint az esze, az hadd villogjon vele.
júl. 30. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!