Az anyám elmondta, hogy megütötte az öcsém
barátnőjét. Mit reagáljak erre?
Figyelt kérdés
Az öcsémnek van egy új nője, akit senki sem kedvel a családban, mert idősebb az öcsémnél 11 évvel. Én sem nézem jó szemmel ezt a "kapcsolatot", és nem kedvelem a nőt ezt nem titkolom. Épp róla beszélgettünk, mikor anyám azt mondta, hogy az a nő olyan gerinctelen, hogy 2 hete lekent neki egy jó nagy pofont és még vissza se mert szólni. Azóta már többször találkoztam az öcsémmel, anyánál is volt és nem adta jelét, hogy tudna a pofonról.
Nem bírom a nőt,de azért túlzás megpofozni mint egy gyereket nem? El kéne mondanom az öcsémnek, hogy figyeljen oda és ne történjen meg többször?
Persze, hogy elmondanám, de lehet tud róla csak nálatok ez normális és fel se veszi már...
Nagyon nem oké ez a fajta viselkedés.
2023. febr. 1. 09:41
2/31 anonim válasza:
Ezzel vigyázzon az anyád, ha öcséd a nővel marad kamatostul kaphatja vissza vénasszony korában. Szinte látom magam előtt.
2023. febr. 1. 09:45
3/31 anonim válasza:
Én azt tudom, hoyga nő helyében mit tennék: feljelenetném anyádat, ahogy meg is élrdemelné. Biztos csak az öcséd miatt nem teszi. Az meg miféle idióta hozzáállás hoyg utáloik valakit a koráért? D
2023. febr. 1. 09:48
4/31 anonim válasza:
Debil egy família lehettek...
2023. febr. 1. 09:48
5/31 A kérdező kommentje:
Együtt maradni hosszútávon nyíván nem fognak, szép is lenne. Nem a koráért nem kedveljük a nőt, hanem mert a korban hozzá nem illő pasikra vadászik. De ettől függetlenül verni azért nem szabad, ez nem kérdés.
2023. febr. 1. 09:50
6/31 anonim válasza:
Halkan lehet mondani, hogy te nem vernéd a párodat. De amúgy meg ennyit se mondanék, mert minek. Mindenkinek vannak tévedései. A vadállat családtagok se nagyon szoktak változni, legfeljebb, ha egyszer leverik mint vak a poharat.
2023. febr. 1. 09:53
7/31 anonim válasza:
Mondjuk elképzelni nem tudom hogy egy ilyenről ne számoljak be a páromnak hogy az anyja lekevert egy pofont.
A másik hogy azt se tudom elképzelni hogy a testvéremnek ne szóljak arról hogy anyám megütötte a párját. Mit kell ezen gondolkozni? Pont ezért fér bele ez nálatok mert mindenki félrenéz.
2023. febr. 1. 09:57
8/31 anonim válasza:
Romák vagytok?
Náluk minden belefér.
2023. febr. 1. 10:01
9/31 anonim válasza:
Még hogy a nők nem agresszívek? Vicces .
2023. febr. 1. 10:06
10/31 anonim válasza:
"hanem mert a korban hozzá nem illő pasikra vadászik" Mert hány éves az öcséd hogy ekkora tragédia a szemedben 11 év? 13-14 éves, vagy mi? Bezzeg ha csaj kavar tíz tizenöt évvel idősebb, vagy még öregebb faszival, az rendben lenne mi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!