Az anyám elmondta, hogy megütötte az öcsém barátnőjét. Mit reagáljak erre?
Az öcsémnek van egy új nője, akit senki sem kedvel a családban, mert idősebb az öcsémnél 11 évvel. Én sem nézem jó szemmel ezt a "kapcsolatot", és nem kedvelem a nőt ezt nem titkolom. Épp róla beszélgettünk, mikor anyám azt mondta, hogy az a nő olyan gerinctelen, hogy 2 hete lekent neki egy jó nagy pofont és még vissza se mert szólni. Azóta már többször találkoztam az öcsémmel, anyánál is volt és nem adta jelét, hogy tudna a pofonról.
Nem bírom a nőt,de azért túlzás megpofozni mint egy gyereket nem? El kéne mondanom az öcsémnek, hogy figyeljen oda és ne történjen meg többször?
Hogy nem kedveli őt anyukád, tiszta sor, de megpofozni?
Mert ha a nő mondjuk felvett volna egy nagyobb hitelt öcséd nevében, még csak-csak, de így...
Evvel tudod mi a baj? Hogy ezzel az öcsédet is elég könnyen elmarhatja magától, nem csak a nőt.
Egyébként szabad kérdeznem, hogy a korán felül miért nem kedvelitek?
#12 kérdező: barátnőm öt évvel idősebb a férjénél. Köszönik, rendben van a házasságuk.
Anyukám is idősebb, mint apukám, ők is jól megvannak már több, mint 40 éve.
A nő helyében biztos úgy pcsán rúgtam volna a pofozkodó vénasszonyt hogy nyekkenjen. Nem vagyok amúgy erőszakos típus, de ez önvédelem, és ha ti ilyen putris white trash vagytok, akkor anyád is csak ebből a stílusból ért.
Szerintem szólj az öcsédnek hogy anyátok debil és verekszik.
Hogyha nem mondta el a nő, akkor lehet úgy véli, megérdemelte.
Ha én jogtalanul kapok pofont - és nem azért mert habzó szájjal szidom a jó édes kva anyját a másiknak -, akkor
1. szólok a barátomnak, ha az ő családtagja adta
2. aznap feljelentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!