Nem túlzás egy havi fizetést adni nászajándékba?
Még 40 is sok lenne
Én inkább szakítanék, de ennyit biztos hogy nem adnék.
400e tényleg nem sok nászajándékba, de nem tesótól!
Ezt a helyzetet mindenképpen meg kellen beszélni, mert az állandó pénzelés is egészségtelen.
Nem tudom, hogy barátnőd mennyit keres, de úgy sejtem, hogy ti sem éltek olyan rongyrázós színvonalon.
Adjatok egy jóval kisebb összeget, és lagzi után barátnődnek szólni kellene a tesójának, hogy innentől elzárjátok a pénzcsapot, felnőtt emberek, akik önmagukért felelősek, ne más f....val verjék a csalánt. Ideje nekik is meghúzni a nadrágszíjat, vagy más módon rendbetenni az életüket, mert erre nem lehet berendezkedni.
Ha most esküvő lesz, akkor gondolom jön majd lassan a gyerek is, őt is a ti pénzeteken fogjátok nevelni?
(Csajodnak fel kellene fogni végre, hogy az állandó anyagi támogatással nem segít, így sosem lesz önellátó ez az életképtelen párocska...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!